Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ALFALIPOIINIHAPPO + C SUPER 250mg (90tbl) Bioteekki

Bioteekki super alfalipoiini 250mg plus c 90tbl
20,60€ 29,90€
  • 412,00€/kg
  • Pakkauskoko: 50g
kpl 

Tuotekuvaus

Pirteyttä arjen askareisiin! Super Alfalipoiini on vahva alfalipoiinivalmiste. Se sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa yhdessä tabletissa. Alfalipoiinihappo on oikea monitehoantioksidantti ja sen käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Super Alfalipoiini sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille.

Annostus:

1–2 tablettia päivässä; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Sopivuus erikoisruokavalioihin:

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttörajoitukset:

Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. 90 tablettia muovipurkissa

Vaikuttavat aineet 1 tabl. 2 tabl.   

Alfalipoliinihappo 250 mg 500 mg   
C-vitamiini 80 mg 160 mg

Ainesosat

Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), natriumaskorbaatti (C-vitamiini) ja
Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).