Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B-COMPLEX COMPLETE Bio-active (60vegekaps) Life Extension

Complete b complex 60 life extension
18,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Life Extension BioActive Complete B-Complex tarjoaa useaa eri B-ryhmän vitamiinia bioaktiivisessa muodossa. B-vitamiinit ovat välttämättömiä ihon, hiusten, luuston ja lihasten terveydelle. Sisältää kahdeksaa eri B-vitamiinia, lisäksi kalsiumia, inositolia sekä PABAa. Paranneltu koostumus!

Annostus

Aikuisille kaksi (2) kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Ainesosat

Ravintosisältö, 2 kaps
Tiamiini (B1-vitamiini) 100mg (9091 %*)
Riboflaviini (B2-vitamiini) 75mg (5357 %*)
Niasiini (B3-vitamiini) 100mg (625%*)
B6-vitamiini 100mg (5882 %*)
B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (100 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.
Folaatti (B9-vitamiini) 680mcg (170 %*)
B12-vitamiini 300mcg (12500 %*)
Biotiini (B8-vitamiini) 1000mcg (3333 %*)
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 500mg (10000 %*)          
Kalsium (D-kalsiumpantotenaattina ja dikalsiumfosfaattina) 50mg (6%*)
Inositoli 100mg
PABA 50mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat/Ingredienser:

kapseli (kasviselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), steariinihappo, puhdistettu vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi) / kapsel (vegetablecellulosa),fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), stearinsyra, renat vatten, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Allergiat

Laktoositon Gluteeniton

Huom!

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa
B-vitamiinit osallistuvat moniin kehon toimintoihin.

B-vitamiinit kuuluvat vesiliukoisiin vitamiineihin ja ne osallistuvat esimerkiksi energia-aineenvaihdunnan toimintaan, vireystilan ylläpitoon, hermoston, immuuniärjestelmän ja solujen toimintaan. Kaikilla B-vitamiineilla on omia tehtäviään sekä yhteisiä tehtäviä. B-ryhmän vitamiinit varastoituvat elimistöön huonosti, joten niitä tulee saada ravinnosta jatkuvasti. Erityisesti aineenvaihdunnan prosesseille sekä aivojen hyvinvointiin.

Life Extension BioActive Complete B-Complex B-vitamiini on suunniteltu erityisesti energia-aineenvaihdunnan ja metabolian tueksi sekä helpottamaan todettua B-vitamiinin puutosta ja aivojen hyvinvointiin. Tässä vahvassa valmisteessa kaikki vaikuttavat aineet ovat tutkitussa ja loistavasti imeytyvässä bioaktiivisessa muodossa.

Ravintolisän tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), B6-vitamiini, B12-vitamiini, biotiini (B8) ja pantoteenihappo (B5) edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja foolihappo, eli B9-vitamiini mm. osallistuu solujen jakautumisprosessiin, edistää normaalia veren muodotumista sekä osallistuu erilaisiin aineenvaihdunnan prosesseihin.