Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B-COMPLEX PREMIUM (60kaps) Biomed

Biomed premium b complex 60kaps
20,70€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

B-vitamiinivalmiste. Ravintolisä 60 kaps. Luontaisilla bioflavonoideilla sekä täyden spektrin B-vitamiineilla vahvistettu uuden sukupolven aktiivinen B-kompleksi. Aktiivinen & luonnollinen – sisältää parhaiten imeytyvät ja aktiiviset muodot.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 kapseli päivässä

Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää:

Tiamiini (B1-vitamiini) 50 mg (4545 %*)
Riboflaviini (B2-vitamiini) 10 mg (714 %*)
Niasiini (B3-vitamiini) 65 mg (406 %*)
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 100 mg (1667 %*)
Pyridoksaalifosfaatti (B6-vitamiini) 12 mg (857 %*)
Biotiini (B7-vitamiini)  352 µg (704 %*)
Metyylifolaatti (B9-vitamiini)  455 µg (227 %*)
Metyyli- ja adenosyylikobalamiini (B12-vitamiini)  350 µg (14 000%*)
PABA (Para-aminobentsoehappo) 50 mg
PANMOL® kvinoanversouute 30 mg
*= päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

PANMOL® -biologisesti aktiivinen B-vitamiinikompleksi (uutettu kvinoan versoista), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), B3-vitamiini (nikotiiniamidi, inositoliheksanikotinaatti), B1-vitamiini (tiamiini), B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti), B2-vitamiini (riboflaviini-5-fosfaatti), PABA (para-aminobentsoehappo), B9-vitamiini (5-metyylitetrahydrofolaatti), B7-vitamiini (biotiini), B12-vitamiini (metyyli- ja adenosyylikobalamiini) , L-leusiini. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Huom!

Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa. 
B3-vitamiini (niasiini) voi aiheuttaa hetkellistä ihon punoitusta ja kuumotusta herkillä henkilöillä. Tuotteessa suurin osa niasiinista on inositoliin puskuroidussa muodossa, joka vähentää todennäköisyyttä flush-reaktiolle. Kuitenkin herkimmillä ja erityisesti tyhjään vatsaan ottaessa flush-reaktio on mahdollinen. Se on vaaraton, mutta se saatetaan kokea epämukavana. Suosittelemme ottamaan kapselin aina kun mahdollista ruokailun yhteydessä.
Tässä tuotteessa B3-vitamiinin lähteet ovat inositoliheksanikotinaatin, niasiinin sekä PANMOL®️ -kvinoanversouutteen muodossa.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.
Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin, jota ei ole tarkoitettu syötäväksi.

B-vitaminpreparat

Kosttillskott 60 kaps. / 35 g

Rekommenderad daglig dos:

1 kapsel per dag

Rekommenderad daglig dos 1 kapsel innehåller:

B1-vitamin / Tiamin 50 mg (4545 %*)
B2-vitamin / Riboflavin 10 mg (714 %*)
B3-vitamin / Niacin 65 mg (406 %*)
B5-vitamin / Pantotensyra 100 mg (1667 %*)
B6-vitamin / Pyridoxal fosfat 12 mg (857 %*)
B7-vitamin (Biotin) 352 µg (704 %*)
B9-vitamin (Metylfolat) 455 µg (227 %*)
B12-vitamin (Metyl- och adenosylkobalamin) 350 µg (14 000 %*)
PABA (Para-aminobensoesyra) 50 mg
PANMOL® quinoa grodd extrakt  30 mg
*= av det dagliga referensintaget

Ingredienser:

PANMOL® biologiskt aktivt vitamin B-komplex (utvunnet från quinoagroddar), vitamin B5 (kalciumpantotenat), vitamin B3 (nikotinamid, inositolhexanikotinat), vitamin B1 (tiamin), vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat), B2-vitamin (riboflavin-5-fosfat), PABA (para-aminobensoesyra), vitamin B9 (5-metyltetrahydrofolat), vitamin B7 (biotin), vitamin B12 (metyl- och adenosylkobalamin) , L-leucin. Kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa.

Obs!

Om du är gravid, ammar eller använder läkemedel, diskutera användning av kosttillskott med läkaren. 
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.
Förpackningen innehåller en påse med torrsubstans, som inte är avsedd att ätas.

Lisätietoa:

Luontaisilla bioflavonoideilla sekä täyden spektrin B-vitamiineilla vahvistettu uuden sukupolven aktiivinen B-vitamiinikompleksi
Biomedin aktiivinen & luonnollinen Premium B-complex yhdistää kaikkein parhaimmat sekä arvokkaimmat B-vitamiinit samaan tuotteeseen. Siinä on mukana valmiiksi aktiiviset B-vitamiinien muodot sekä lisäksi suoraan luonnosta saatavat täyden spektrin B-vitamiinit bioflavonoideineen.

Kasviperäiset täyden spektrin B-vitamiinit on uutettu kvinoakasvin iduista ja mikrobipohjaiset aktiiviset B-vitamiinit on taas fermentoitu hyödyllisten probioottien avulla. Tuotteen kasviperäiset B-vitamiinit saadaan maailmankuulusta itävaltalaisesta PANMOL® -kasviuutteesta, mikä on uutettu kvinoakasvin iduista. Mikrobiperäiset aktiiviset B-vitamiinit valmistetaan käyttäen muun muassa emmental-juustostakin tuttua Propionibacterium freudenreichii -mikrobikantaa.
Markkinoiden monipuolisin B-vitamiinikompleksi
Riittoisa 2 kuukauden pakkaus – vain 1 kapseli päivässä riittää
Sisältää sekä aktiiviset että luontaiset kasviperäiset B-vitamiinit
Aktiiviset B-vitamiinit ovat mikrobiperäisiä, luontaiset B-vitamiinit on taas saatu kvinoa-kasvin iduista uuttamalla. Lisä- ja täyteaineeton.

Hermostolle, energia-aineenvaihdunnalle, sisäelinten hyvinvoinnille, maksalle, stressiin sekä sen ennaltaehkäisyyn, henkiselle resilienssille (vähentää välillisesti sekä myös suoraan irrationaalisia pelkotiloja optimoimalla välittäjäainetuotantoa), muistille, kokonaisvaltaiselle hyvälle ololle sekä kauneudelle (iho, hiukset, kynnet).

PANMOL® kvinoauutteen nimi tulee kreikankielestä. PAN tarkoittaa kaikkea, kun taas MOL indikoi moolia, tai tarkemmin sanottuna molekyyliä. Ainesosan nimi viestiikin nerokkaasti siitä, että kyseessä on täyden spektrin uute ja se sisältää jo itsessään koko luonnon oman B-vitamiinikirjon kaikkine mahdollisine kofaktoreineen päivineen, mistä tarkemmin vain luonto on yksityiskohtaisesti täysin tietoinen.

Erilaisten tutkimusten, kliinisen työn sekä lukuisten anekdoottien perusteella yleisesti maailman parhaina B-vitamiinituotteina pidetään sellaisia tuotteita, joissa B-vitamiinit ovat joko kalliimmissa, aktiivisissa muodoissaan tai jossa B-vitamiinit ovat täysin luontaisessa muodossaan kaikkine mahdollisine kofaktoreineen.
Biomedin Premium B-complex yhdistää nämä molemmat lähetysmiskulmat samaan uudenaikaiseen huipputuotteeseen!
Sisältää B12-vitamiinia aktiivisissa adenosyyli- ja metyylikobalamiini -muodoissa.
Metyylikobalamiini on solujen ulkopuolella plasmassa esiintyvä B12-vitamiinin muoto.
Adenosyylikobalamiini on solujen sisällä esiintyvä B12-vitamiinin muoto.

Aktiivinen B12-vitamiini on tärkeä aivojen ja hermoston toiminnan tukemiselle, myös muistin tueksi ja väsymykseen. (B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja).
Useiten kysytyt kysymykset / FAQ

Mitä hyötyä on Biomedin B-vitamiinikompleksin käytöstä?
Biomedin Premium B-complexin käyttö auttaa tukemaan monia kehon toimintoja. B-vitamiinit ovat keskeisiä aineenvaihdunnassa, energian tuotannossa, hermoston toiminnassa sekä ihon, hiusten ja silmien terveyden ylläpitämisessä. B-vitamiineista voi olla hyötyä myös maksan toiminnalle ja kehon luontaisille detoksifikaatioprosesseille. Optimaaliset B-vitamiinitasot voivat lisäksi parantaa stressinsietokykyä ja auttaa ajattelemaan ratkaisukeskeisemmin. Näin ollen tuotteesta voi olla erityistä hyötyä stressaavampien ajanjaksojen yhteydessä.

Tämä erityinen B-vitamiinikompleksi sisältää hyvin laajan kirjon laadukkaita B-vitamiineja. Siinä on mukana sekä kaikkein arvokkaimmat aktiiviset B-vitamiinit, että myöskin täysin luonnollinen B-vitamiinikompleksi (valmistettu kvinoakasvin versoista) kaikkine kofaktoreineen ja luontaisine apuaineineen, jotta tuotteen imeytyvyys ja teho olisi parasta mahdollista luokkaa.

Mistä lähteistä B-vitamiinit tässä kompleksissa ovat peräisin?
Tämän B-vitamiinikompleksin aktiiviset B-vitamiinit saadaan erilaisten mikrobien fermentoinnin kautta, minkä jälkeen vitamiinikomponentit eristetään ja puhdistetaan parhaaseen mahdolliseen muotoonsa. Tuote sisältää lisäksi PANMOL®-kasviuutetta, joka on peräisin kvinoakasvin iduista ja se jo itsessään sisältää kaikki B-vitamiinit niiden luonnollisessa muodossa. PANMOL®-kasviuute sisältää myös luonnollisia kofaktoreita, eli apuaineita, jotka edistävät B-vitamiinien imeytymistä ja tehostavat niiden hyötykäyttöä kehossa. Yhdistämällä parhaiten imeytyvät aktiiviset B-vitamiinimuodot sekä luonnollisen B-vitamiinikompleksin luontaisine apuaineineen, tämä tuote on suunniteltu maksimoimaan B-vitamiinien teho, imeytyvyys ja biosaatavuus innovatiivisella tavalla.

Onko tuote vegaaninen tai sopiiko se tietyille erikoisruokavalioille?
Kyllä, Biomedin B-vitamiinikompleksi on täysin vegaaninen, sillä se ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Tuote on pakattu vegaaniseen kapseliin, joka on valmistettu kasvikuiduista. Sen vuoksi se sopii erinomaisesti myös vegaaneille ja on yhteensopiva useimpien yleisten ruokavalioiden kanssa.

Kuinka usein ja millaisina annoksina tuotetta tulisi käyttää?
Suositeltu annostus on yksi kapseli päivässä tai tarpeen mukaan, terveydenhuollon ammattilaisen suosittelemana. On tärkeää, ettei annostusta ylitetä ilman terveydenhuollon ammattilaisen suositusta. Kapseli tulisi nauttia vesilasillisen kanssa ruokailun yhteydessä, jotta imeytyminen olisi tehokkainta. Halutessasi voit myös avata kapselin ja ripotella sen sisällön ruokaan tai juomaan. On kuitenkin hyvä huomioida, että B-vitamiinien maku ei välttämättä ole miellyttävä, mutta tuotteen voi silti nauttia hyvin ilman kapselia.

Voiko tämä B-vitamiinikompleksi korvata ruoasta saatavat B-vitamiinit?
Ei, tämä B-vitamiinikompleksi on tarkoitettu täydentämään ruokavaliosta saatavia B-vitamiineja, ei korvaamaan niitä. On tärkeää ylläpitää monipuolista ja ravintorikasta ruokavaliota. Tuote on suunniteltu tukemaan ja täydentämään ravitsemusta erityisesti niille, jotka saattavat tarvita lisätukea B-vitamiinien saannissa.

Jos henkilöllä on ruoansulatukseen tai suolistoon liittyviä ongelmia, tämä tuote voi auttaa parantamaan B-vitamiinien imeytymistä ja biosaatavuutta, koska se sisältää sekä aktiivisia että luonnollisia B-vitamiineja ja niiden luontaisia kofaktoreita, eli imeytymistä tukevia apuaineita.

Onko tuotteella mitään sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa?
Normaalikäytössä tuotteella ei ole yleisesti havaittuja sivuvaikutuksia, kun sitä käytetään ohjeistuksen mukaisesti. Kuitenkin joillakin henkilöillä B3-vitamiini (niasiini) saattaa aiheuttaa ohimenevän flush-reaktion, joka ilmenee kehon kuumotuksena ja ihon punoituksena. Tämä on harmiton ilmiö, mutta se saattaa tuntua epämukavalta.

Flush-reaktion todennäköisyys pienenee, kun tuote nautitaan ruokailun yhteydessä, mieluiten ruokailun keskivaiheilla tai välittömästi ruokailun jälkeen. Flush-reaktio alkaa yleensä 5-15 minuuttia tuotteen nauttimisen jälkeen ja kestää noin 30 minuuttia. Se on ohimenevä ilmiö, ja sen esiintyminen saattaa vähentyä tuotteen pidempiaikaisen käytön myötä. Jos koet toistuvia flush-reaktioita, on suositeltavaa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tuotteen käytöstä.

Joillakin lääkeaineilla voi olla yhteisvaikutuksia tuotteen komponenttien kanssa. Mikäli sinulla on jokin lääkitys, keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa.

Onko tuote turvallinen käytettäväksi yhdessä lääkkeiden tai muiden ravintolisien kanssa?
Tuote on yleisesti turvallinen käytettäväksi yhdessä muiden ravintolisien kanssa. Kuitenkin, jos käytät jotakin lääkitystä, on suositeltavaa keskustella lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä varmistaaksesi, ettei sillä ole haitallisia yhteisvaikutuksia tai muita huolenaiheita lääkityksesi suhteen.

Kuinka tuote on valmistettu ja mitkä ovat sen laatuvaatimukset?
Tuote on valmistettu noudattaen markkinoiden korkeimpia laatustandardeja. Valmistus tapahtuu tehtaassa, joka on sertifioitu Good Manufacturing Practice (GMP), British Retail Consortium (BRC), ISO 9001 sekä ISO 14001 -standardien mukaisesti. Kyseiset standardit takaavat tuotteen laadun, turvallisuuden sekä eettisen, kestävän kehityksen mukaisen valmistusmenetelmän.

Raaka-aineiden valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun, ja käytössä ovatkin ainoastaan markkinoiden parhaat raaka-aineet. Aktiiviset B-vitamiinit valmistetaan mikrobifermentaation avulla, kun taas tuotteessa käytetty PANMOL®-kasviuute, joka sisältää luonnollisen B-vitamiinikompleksin, on uutettu kvinoakasvin versoista.

Tuote ei sisällä lainkaan lisä- tai täyteaineita, sillä niiden katsotaan olevan tarpeettomia ja niistä ei ole hyötyä käyttäjälle. Vaikka lisä- ja täyteaineettomuus tekee valmistusprosessista kalliimpaa ja sinänsä tehottomampaa, tämä ratkaisu on tehty parhaan mahdollisen laadun ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi. Lisäksi tämä ominaisuus tekee tuotteesta sopivamman myös kaikkein herkimmille käyttäjille.

Voiko tuotetta käyttää raskauden tai imetyksen aikana?
Vaikka tuotteen sisältämät komponentit ovat hyödyllisiä sekä äidille että lapselle, tuotetta ei ole erikseen testattu raskaana olevilla tai imettävillä äideillä. Siksi on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin tai muun ravintolisät tuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen sen käyttöä raskauden tai imetyksen aikana.
Tuotteen vaikuttaville ainesosille hyväksytyt terveysväitteet:
B1-vitamiini (tiamiini):
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää hermoston normaalia toimintaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
Edistää sydämen normaalia toimintaa

B2-vitamiini (riboflaviini):
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää raudan normaalia aineenvaihduntaa
Edistää ihon ja näön pysymistä normaalina
Edistää hermoston normaalia toimintaa
Edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
Edistää punaisten verisolujen pysymistä normaaleina
Edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

B3-vitamiini (niasiini):
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina
Edistää hermoston normaalia toimintaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

B5-vitamiini (pantoteenihappo):
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää steroidi-hormonien, D-vitamiinin ja tietyntyyppisten hermovälittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Edistää normaalia henkistä suorituskykyä

B6-vitamiini (pyridoksiini):
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa
Edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Edistää normaalia kysteiinin synteesiä
Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
Edistää hormonitoiminnan säätelyä

B7-vitamiini (biotiini):
Edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
Edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa
Edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää hermoston normaalia toimintaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja

B9-vitamiini (foolihappo):
Edistää normaalia veren muodostumista
Edistää normaalia aminohapposynteesiä
Edistää raskauden aikaista kudosten kasvua
Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

B12-vitamiini (kobalamiini):
Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Edistää hermoston normaalia toimintaa
Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Osallistuu solujen jakautumisprosessiin