Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B12-VITAMIINI BOOST SUIHKE Metyylikobalamiini (25 ml) Nordic Health

B12 suusuihke nh uusi large
15,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Boost B12-vitamiinisuihke on helppo ja tehokas tapa varmistaa tärkeän B12-vitamiinin saanti. Tuote on mikroemulsoitu, jonka vuoksi se imeytyy välittömästi ja tehokkaasti suun limakalvoilta. Boost B12-vitamiinisuihke on miellyttävän aprikoosinmakuinen. Valmistettu 100 % luonnon raaka-aineista. Sopii vegaaneille, keliaakikoille, odottaville ja imettäville äideille. Tuote on makeutettu ainoastaan ksylitolilla ja on ihanan aprikoosin makuinen. Siinä ei ole synteettisiä lisäaineita. B12 Boost -suihkepullosta saat 160 suihkaisua.

Käyttö:

4 suihkaisua päivässä suuhun annosteltuna. 

Ainesosat:

puhdistettu vesi, ksylitoli, luontainen aprikoosiaromi, sitruunahappo, metyylikobalamiini (B12-vitamiiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), vihreä tee -uute, kromikloridi

Suositeltu päiväannos (4 suihkaisua) sisältää:

B12-vitamiinia 1200 mikrog (48000 %*)
Kromia 40 mikrog (100 %*)
Vihreä tee -uutetta 16 mg
* vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

BOOST B12-VITAMIINISUIHKE Vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa.
Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta.
B12-vitamiini on hyvin tärkeä ravinne suomalaisille. B12-vitamiinia on kahta eri muotoa metyylikobalamiinia ja syanokobalamiinia. Meidän suihkeemme on arvostetumpaa, aktiivista metyylikobalamiini-muotoa. B12-vitamiinin imeytymisessä on isoja haasteita.

Sanotaan, että tablettimuotoisesta vitamiinista ja ravinnosta imeytyy alle 1 % B12-vitamiinia suoliston kautta. Mitä enemmän haasteita suolistossa tai happovaivoja ja happolääkityksiä, sen haasteellisempaa B12 imeytyminen on. B12-suihke imeytyy tutkitusti nopeasti ja varmasti suun limakalvolta ohittaen suoliston haasteet. Cardiffi n yliopistossa on tehty imeytymistutkimuksia, jotka varmistivat tämän.