Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B12-VITAMIINI + FOLAATTI (60tabl) Puhdistamo

B12 folaatti 60 puhdistamo uusi
13,70€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Hermosto, väsymys ja immuunijärjestelmä. Vahva yhdistelmä B-vitamiinin aktiivisia muotoja ja folaattia. B12-vitamiini ja folaatti auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vadelman makuinen imeskelytabletti. Vegaaninen tuote.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 imeskelytabletti päivässä. Vuorokausiannos sisältää: / 1 sug tablett per dag. Daglig dos innehåller:
B12-vitamiini / -vitamin 1000 µg 40 000 %*
Folaatti / Folat 400 µg 200 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag.

Ainesosat:

B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), folaatti (Quatrefolic®), erytritoli, selluloosa, kroskarmelloosinatrium, askorbyylipalmitaatti, stevioliglykosidit, omenahappo, luontainen aromi.
Ingredienser:
B12-vitamin (metylkobalamin, adenosylkobalamin), folat (Quatrefolic®), erytritol, cellulosa, kroskarmellosnatrium, askorbylpalmitat, stevioglykosider, äppelsyra, naturlig arom.

Säilytys / Förvaring:

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Pakattu / Förpackade:

Suomi / Finland

Pääainesosan alkuperämaa / Huvudingrediensens ursprungsland:

Muu kuin EU / Icke EU

Ravintolisä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. / Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Lisätietoa

Puhdistamon B12-vitamiini + Folaatti on B-vitamiinin aktiiviset muodot sisältävä vadelman makuinen imeskelytabletti. Se sisältää myös aktiivista ja tutkittua Quatrefolic®-folaattia.
 
B12-vitamiini ja folaatti tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekäauttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää hermoston ja energia-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.