Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B6-VITAMIINI PYRIDOXAL-5-FOSFAATTI P-5-P (50 vegekaps) Terranova

B6 terranova large
21,40€
kpl 

Tuotekuvaus

BIOAKTIIVINEN B6-VITAMIINI. Sisältää 50 kaps, toisin kuin kuvassa.
Terranova B6-vitamiini 50 mg Complexissa B6-vitamiini on bioaktiivisessa pyridoksaali 5-fosfaatti -muodossa (P-5-P). B6-vitamiinia tarvitaan energiantuotantoon, hermostolle ja kivennäisaineiden imeytymiselle. Tuotteen sisältämä Magnifood-kasviyhdistelmä tukee B6-vitamiinin hyväksikäyttöä kehossa.

Annostus:

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX   375 mg
Stabiloitu riisinlese   175 mg
Ruusunmarja (tuorepakastekuivattu, luomu)   50 mg
Vihreä kauran siemen (tuorepakastekuivattu, luomu)   50 mg
Punajuurimehu ja lehdet (tuorepakastekuivattu, luomu)   50 mg
Kurpitsansiemenjauhe   50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg
B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti)   50 mg
B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (50 mg) ylittää tämän määränEi pitkäaikaiseen käyttöön.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

B6-vitamiinin hyväksytyt terveysväitteet:

auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
edistää hormonitoiminnan säätelyä
edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
edistää normaaleja psykologisia toimintoja
edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa
edistää normaalia kysteiinin synteesiä
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää hermoston normaalia toimintaa
edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
Terranova B6-vitamiini 50 mg Complex (P-5-P)

Lisätietoa Terranova B6-vitamiini Complexin ainesosista

Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä antioksidatiivisia polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Vihreä kauransiemen – Kauransiemen on stressiä ja ahdistusta lievittävä, sekä rentouttava yrtti. Kauransiemenet sisältävät runsaasti B-vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat B-vitamiinien aineenvaihduntaa. Vihreät kauransiemenet sisältävät ainesosia, kuten gramiinia ja aveniinia, joilla on erittäin rauhoittava ja hermostoa tasapainottava vaikutus.

Punajuuri – Punajuuri sisältää useita eri B-ryhmän vitamiineja (erityiseti folaattia), C-vitamiinia, kaliumia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kuparia. Punajuuri on myös hyvä betaiinin lähde. Betaiini on tärkeä metyyliryhmien luovuttaja elimistössä. Metyylimolekyylit säätelevät DNA:n toimintoja, proteiinien muodostumista ja niiden aineenvaihduntaa. Punajuuren vihreät osat sisältävät merkittäviä määriä karotenoideja, erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat yksi parhaimpia luonnollisen sinkin ja kuparin lähteitä. Sinkistä voi nopeasti tulla puutos pitkittyneen psyykkisen stressin aikana. Kurpitsansiemenissä on myös runsaasti B-vitamiineja tukevia ravinteita, kuten magnesiumia ja rautaa. Ne sisältävät myös runsaasti eturauhasen terveydelle tärkeitä rasvahappoja.