Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Bio-Kalkki +D3 + K1 + K2 (150tabl) Pharma Nord

Pharma nord bio kalkki d3 k1 k2 150kpl
13,40€ 16,90€
  • 64,11€/kg
  • Pakkauskoko: 209g
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva ja hyvin imeytyvä kalsiumvalmiste, joka sisältää myös D- ja K-vitamiineja.   Piparmintun makuiset tabletit voi niellä tai pureskella. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa ja normaalia hermovälitystä. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä. K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Bio-Magnesiumin samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta. Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.

Suositeltava vuorokausiannos (2 tablettia) %*

D3-vitamiinia 10 µg 200%
K-vitamiinia 70 µg 93%
kalsiumia 1000 mg 125%
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus:

2 tablettia päivässä aikuisille.
Tabletin voi pureskella tai niellä kokonaisena.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.
150 tabl. paino = 209 g

Ainesosat:

Kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sorbitoli ja ksylitoli), paakkuuntumisenestoaineet (E1201, E470b), pintakäsittelyaine (E464), piparminttujauhe, kiinteyttämisaine (E551),
menakinoni (K2-vit.), fyllokinoni (K1-vit.), kolekalsiferoli (D3-vit.).
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Lisätietoa:

Kalsium on yksi yleisimmistä kivennäisaineista kehossamme. Yhdessä D3-vitamiinin kanssa, joka on myös yksi Bio-Kalkki®+D3+K-valmisteen ainesosista, se on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Myös K-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina, sen lähteitä ovat tietyt vihannekset. Maitotuotteita pidetään hyvinä kalsiumin lähteinä, mutta riittävän saannin voi turvata myös syömällä runsaasti kalsiumia sisältäviä kasviksia. D-vitamiinin saannin edellytys on auringonvalo (D-vitamiinia muodostuu iholla sen altistuessa UV-säteille) tai runsaasti D-vitamiinia sisältävän ruuan kuten rasvaisen kalan syönti.

Riittävä kalsiumin sekä D- ja K-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää lapsuudessa, nuoruudessa ja nuorilla aikuisilla luiden kasvun ja optimaalisen luumassan kehittymisen aikana. Suurin luumassa saavutetaan 35 vuoden iässä, mistä eteenpäin alamme menettää kalsiumia luusta (noin 0,6 % vuodessa). Vaikka menetys on hidasta ja asteittaista, ihmiselle on sitä parempi, mitä suurempi korkein luumassa on 35-vuotiaana. Naisilla esiintyy lisäksi vaihdevuosien jälkeen hormonien säätelemää luun haurastumista, joka johtaa vuosittaiseen yhden prosentin luunmenetykseen (10 % vuosikymmenessä).