Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIOTIINI hehku 10mg +SINKKI+METIONIINI+SELEENI+KUPARI (120vegekaps) Terveyskaista

Biotiini hehku 120kaps tk
15,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Hiuksille, iholle ja kynsille. Hehku-sarja täydentyy nyt uudella biotiini-tuotteella, joka tukee kauneutta monipuolisella ja vahvalla koostumuksellaan:
Hiuksille: Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina
Iholle: Biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina
Kynsille: Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina
Pigmentoitumiselle: Kupari edistää ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista
Hapettumisstressiltä suojautumiseen: Sinkki, kupari ja seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä
Hehku Biotiini 10 000 µg on myös: laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen ja makeuttamaton / sokeriton

Annostus:

Suositeltava vuorokausi­annostus 1 kapseli päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

1 kapseli sisältää:

Biotiini 10 000 µg (20 000 % *)
Sinkki 10 mg (100 % *)
L-metioniini 50 mg
Kupari 1 mg (100 %*)*
Seleeni 55 µg (100 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Dosering:

Den rekommenderade dagliga doseringen 1 kapsel per dygn. Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.
1 kapsel innehåller:
Biotin 10 000 µg (10 000 %*)
Zink 10 mg (250 %*)
L-metionin 50 mg
Koppar 1 mg (100 %*)
Selen 55 µg (100 %*)
*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Ainesosat:

täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, sinkkisitraatti, D-biotiini, kuparibisglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), natriumselenaatti.
Ingredienser:
fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinsk cellulosa), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), L-metionin, zinkcitrat, D-biotin, kopparbisglycinat, klumpförebyggande me­del (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), natriumselenat.

Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa. Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, eikä yliannostuksen vaaraa ole osoitettu suuremmillakaan annoksilla.

Biotiinilla on myös muita tehtäviä, kuten osallistuminen makroravintoaineiden, kuten rasvojen, aminohappojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Se edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa biotiinin tapaan.

Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, jota on saatava ravinnosta päivittäin, koska elimistö ei pysty sitä itse muodostamaan. Kaikkia aminohappoja tarvitaan uusien proteiinien tuottamiseen, jolloin jo yhden välttämättömän aminohapon puute häiritsee proteiinisynteesiä. Proteiineja on monia erilaisia, kuten esimerkiksi rakenteelliset proteiinit kollageeni, elastiini ja keratiini, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita mm. iholle, hiuksille ja kynsille. Näin metioniinia tarvitaan muun muassa näiden kasvuun ja kudosten korjaamiseen.

Moniin detoksifikaatioprosesseihin osallistuva metioniinin sisältämä rikki suojaa soluja myrkyiltä, hidastaa solujen ikääntymistä ja on välttämätön seleenin ja sinkin imeytymiselle ja biologiselle käytettävyydelle.

Kuparin riittävä saanti edistää ihon normaalia pigmentoitumista ja siten ihon kykyä suojautua auringon ultraviolettisäteilyltä ruskettumalla. Lisäksi se vaikuttaa hiuksien väriin. Se edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina, sillä sitä tarvitaan sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesissä.

Seleeni edistää osaltaan hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.