Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX NIVEL IMMUNO (60tbl) Hankintatukku

Hankintatukku nivel immuno 60tbl
15,50€
  • 215,28€/kg
  • Pakkauskoko: 72g
kpl 

Tuotekuvaus

Kurkuma – inkivääri – MSM – magnesium – mangaani – molybdeenitabletit. Ravintolisä. Bodyflex® Nivel Immuno tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti paljon liikkuville, ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle ja kuormitukselle.   Sisältää ravintoaineita nivelille, lihaksille, sidekudoksille ja luustolle. 6 tehoainetta samassa valmisteessa: kurkuma, inkivääri, MSM, magnesium, mangaani ja molybdeeni.    Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Aquamin® magnesiumhydroksidi, Curcumin C3 Reduct® kurkumavalmiste, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, OptiMSM® metyylisulfonyyli-metaani, Inkivääriuute, Natriummolybdaatti, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Mangaanisitraatti

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

Curcumin C3 Reduct® -kurkumavalmistetta 140 mg
Inkivääriuutetta 100 mg
jossa gingeroleja 5 mg
MSM 100 mg
Magnesiumia  250 mg (67 %)*
Mangaania  2 mg (100 %)*
Molybdeeniä 50 µg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä.

Pakkauskoko

60 tabl./72 g

Lisätietoa

Kurkuma (Curcuma longa L.) on jo vuosisatojen ajan tunnettu puhdistavana, ruoansulatusta edistävänä ja nivelille ja maksalle hyödyllisenä kasvina. Mausteissa ja ravintolisävalmisteissa kurkumasta käytetään juurakkoa, joka sisältää pääasiallisina vaikuttavina aineina kurkuminoideja (mm. kurkumiinia).
Curcumin C3 Reduct® -kurkumavalmiste sisältää pelkistetyt, aktiiviset kurkuman tehoaineet, tetrahydrokurkuminoidit, jolloin saadaan kurkuman hyödyt aktiivisessa muodossa pienellä annostuksella.
Inkivääri (Zingiber officinale) edistää kehon luonnollista puolustuskykyä. Inkiväärin aktiiviaineet ovat haihtuvia öljyjä, pääosin seskviterpeenejä kuten zingibereeni, ar-kurkumeeni ja ß-bisaboloni. Muita vaikuttavia ainesosia ovat gingerolit ja shogaolit.
Metyylisulfonyylimetaani eli MSM on vesiliukoinen rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä lihasten, ihon, luiden, kynsien ja hiusten rakenneosa. OptiMSM® on metyylisulfonyylimetaanin premium-brändätty muoto, ainoa GRAS-merkitty metyylisulfonyylimetaani. OptiMSM® valmistetaan patentoidulla, monivaiheisella tislausprosessilla, joka varmistaa optimaalisen puhtauden ja laadun.
Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja mangaani sidekudoksen muodostumista. Magnesium ja mangaani edistävät luuston pysymistä normaalina.
Molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.