Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BREASTFEEDING SUPPORT Imetys (90kaps) Wild Nutrition

Wild nutrition breastfeeding support 90
30,70€
  • 511,67€/kg
  • Pakkauskoko: 60g
kpl 

Tuotekuvaus

Food-Grown® menetelmällä valmistettu. 100% luonnollinen ravintolisä. Vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttejä. Ravintolisä imetyksen tueksi, äidin sekä lapsen tarpeisiin.

Ainesosat:

Kalsium Lithothamnium Calcareumista, sarviapilajauhe, rauta mineraalivahvistetusta hiivasta, sinkki mineraalivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta, nokkosjauhe, luteiini kehäkukkauutteesta, seleeni ja B12-vitamiini vitamiinivahvistetusta hiivasta, kuumakäsitelty tumma riisijauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä:

apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Tuote soveltuu kasvissyöjille.

Food-Grown® Breast-Feeding Complex sisältää:

Rautaa, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia kognitiivista toimintaa, sinkkiä ja seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina, B12-vitamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa ja kalsiumia, joka on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina.

Annostus:

3 kapselia päivässä. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintosisältö:

Ainesosa Per annos % VSV*
B12-vitamiini 1 µg 40
Kalsium 200 mg 25
Rauta 10 mg 71
Sinkki 10 mg 100
Seleeni 30 µg 55
Luomu nokkosjauhe 100 mg -
Luteiini 10 mg -
Luomu sarviapilajauhe 500 mg -
3 KAPSELIA SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):
Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
* %VSV - = ei määritelty

Lisätietoa

Wild Nutritionin Food-Grown® Breastfeeding Support on imetyksen tueksi kehitetty yhdistelmä ravintomuotoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttejä. Tarkoin valitut kivennäisaineet, yrtit ja vitamiinit ovat tärkeitä imetys-ajalle.
Breastfeeding Support on suunniteltu sekä äidin että lapsen tarpeisiin, antaen kaiken tarvittavan tuen muuttuvassa elämänvaiheessa.

Laadulla on väliä – täysin luonnollinen Wild Nutrition-ravintolisäsarja Wild Nutrition Breastfeeding Support -valmisteen pääasialliset hyödyt:
Sisältää B12-vitamiinia, jota tarvitaan hermoston ja psyykeen normaalin toimintaan
Rauta, seleeni ja sinkki vaikuttavat mieltä ja energia-aineenvaihduntaa virkistävästi, ihon, hiusten ja kynsien terveyttä edistävästi sekä immuniteettia vahvistavasti.
Nokkosen ja sarviapilan luontaisten rauta- ja muiden kivennäisainepitoisuuksien ansiosta niitä on käytetty ravinteikkaina kasveina ravitsemaan äitiä synnytyksen jälkeen.
Luteiini on äidinmaidossa esiintyvä karotenoidi. Sen pitoisuus äidinmaidossa on riippuvainen äidin raskauden ja imetyksen aikaisesta luteiinin saannista ja tutkimukset ovat osoittaneet, että imetyksen aikainen luteiinilisä saattaa lisätä sen saantia imetettävällä vauvalla.
Huomioi tämä Breastfeeding Support -valmistetta käyttäessäsi:
Tuote soveltuu kasvissyöjille.
Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää.
Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia, ravintomuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruoansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia, ruoassa esiintyviä ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown® -menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.