Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI jauhe 1000 mg (200 g) Puhdas+

C vitamiini 200g uusi puhdas plus
14,50€
  • 72,50€/kg
  • Pakkauskoko: 200g
kpl 

Tuotekuvaus

Vatsaystävällinen ja vahva C-vitamiini.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja
Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

ANNOSTUS:

Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

DOSERING:

För vuxna 1 måttsked (1 ml) per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft eller smoothie. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

AINESOSAT:

natrium-L-askorbaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

INGREDIENSER:

natrium-L-askorbat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT.
Ravintosisältö / näringsinnehål 1 mittalusikallinen / 1 måttsked (1 ml):
C-vitamiini / vitamin C 1000 mg (*1250 %)
*%vuorokautisen saannin vertailuarvosta /*%av referensvärdet för det dagliga intaget.
Valmistettu Suomessa. C-vitamiini ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Vitamin C är inte från Finland.
Avainsanat tuotteelle C-vitamiini, hampaat, hermosto, iho, ikenet, immuniteetti, luusto, natriumaskorbaatti, rusto, väsymys, verisuonet