Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

D-VITAMIINI SUPER D-TIPPA 10µg (8ml/280 tippaa) Bioteekki

Super d tippa
7,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva, lisäaineeton ja helppokäyttöinen valmiste koko perheelle. Yksi, kaksi tai useampi tippa, jokaiselle tarpeen mukaan! Yksi Teho D tippa sisältää 10 mikrogrammaa (μg) D3-vitamiinia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella ruokaan, lusikkaan tai nuolaista suoraan kämmenselältä. Makua ei tarvitse pelätä, koska se ei maistu millekään! Valmiste on riittoisa, yhdessä pullossa on 280 tippaa.

D-vitamiinin tärkeys hyvinvoinnillemme saa jatkuvasti lisää painoarvoa, kun uusia tutkimuksia sen terveysvaikutuksista julkaistaan kiihtyvällä tahdilla. D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Suomessa näin tapahtuu kuitenkin ainoastaan kesäkuukausina, keskellä päivää ja ilman aurinkorasvoja auringossa oltaessa. D-vitamiinin puute on yleistä suomalaisilla.

D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä alkukesään sekä ympäri vuoden pienille lapsille, vanhuksille sekä tummaihoisille.

Pakkauskoko:

8 ml (280 tippaa), lasipullo.

Ainesosat:

Kasvirasvahapot (keskipitkiä rasvahappoja kookos- ja palmuöljystä) D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli).

Vaikuttavat aineet:

D-vitamiini, 1 tippa = 10 μg (400 KY), 5 tippaa = 50 μg (2000KY)

Annostus:

1-5 tippaa päivässä. Tiputetaan ruokaan, lusikkaan tai nuolaistaan kämmenselältä.