Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EAA OPTIMAL Mango-Vadelma (350g) Puhdistamo

Eaa 350g mv puhdistamo
17,70€
  • 50,57€/kg
  • Pakkauskoko: 350g
kpl 

Tuotekuvaus

Välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa. Erinomainen imeytyvyys. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Aidosti herkullisen makuinen.
Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Puhdistamon Optimal EAA Mango & Vadelma on korkealuokkainen ja herkullisen makuinen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohapposekoitus. Optimal EAA on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät puhtaan muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti ja vatsaa ärsyttämättä, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

Käyttöohje:

Yksi annos 6–12 g (10-20 ml) jauhetta 2–4 desilitraan vettä sekoitettuna milloin tahansa, esimerkiksi treenin aikana tai sen jälkeen. Sekoita veteen, anna seoksen tekeytyä hetki ja sekoita uudelleen, kunnes seos on kirkasta. Sekoittuu helpoiten sheikkerissä. Yksi annos sisältää 5–10 g aminohappoja.
Ainesosat:
L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-metioniini, L-tryptofaani, omenahappo, luontaiset aromit, makeutusaineet (stevioliglykosidit).

Ravintosisältö:

Vuorokausiannos sisältää 6 g / 12 g
L-leusiini*   980 mg   1960 mg
L-valiini*   830 mg   1660 mg
L-isoleusiini*   740 mg   1480 mg
L-lysiini*   715 mg   1430 mg
L-fenyylialaniini* 645 mg 1290 mg
L-treoniini*   555 mg   1110 mg
L-metioniini*   350 mg   700 mg
L-tryptofaani*   185 mg   370 mg
* Välttämätön aminohappo

Lisätiedot:

Säilytys Kuivassa ja valolta suojattuna
Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU
Valmistettu: Suomi
Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.