Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ENERGIA MAGNESIUM (120kaps) Puhdistamo

Puhdistamo magnesium energia 120kaps
15,70€ 18,90€
  • 148,11€/kg
  • Pakkauskoko: 106g
kpl 

Tuotekuvaus

Vähentää väsymystä ja uupumusta. Edistää normaalia energiaaineenvaihduntaa. Magnesiummalaatin, asetyyli-L-karnitiinin ja trans-resveratrolin tasapainoinen yhdistelmä. Tavanomaista magnesiumia hellävaraisempi vatsalle, imeytyy erinomaisesti. Ei ylimääräisiä lisä- ja täyteaineita.

Suositeltu vuorokausiannos:

1-3 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää: 1 kaps. 3 kaps.   

Magnesium 108 mg 324 mg 28-86 %
N-asetyyli-L-karnitiini 65 mg 195 mg   
Trans-resveratoli 10 mg 30 mg

Ainesosat:

Magnesiummalaatti, n-asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, trans-resveratroli (luontaisesti fermentoitu hiivasta). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Valmistettu: Suomi
Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU
Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Rekommenderad daglig dos:

1-3 kapslar per dag

Daglig dos innehåller:  1 kaps. 3 kaps.   

Magnesium 108 mg 324 mg 28-86 %
N-acetyl-L-karnitin 65 mg 195 mg
Trans-resveratol 10 mg 30 mg

Ingredienser:

Magnesiummalat, n-acetyl-L-karnitinhydroklorid, trans-resveratrol (naturlig fermenterad från jäst). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa
Tillverkad i: Finland
Huvudingrediensens ursprungsland: Utanför EU
Förvaras: I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus
Kosttillskot bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Om du har en medicinering, diskutera användingen med den professionella i folkhälsovården.

Lisätietoa:

Puhdistamon Energia Magnesium sisältää korkealaatuista magnesiummalaattia, asetyyli-l-karnitiinia sekä trans-resveratrolia tasapainoisena yhdistelmänä.
Magnesium muun muassa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Energia Magnesium onkin loistava valinta tukemaan elinvoimaisempaa arkea, jossa sinulla riittää energiaa tehdä itsellesi tärkeitä asioita.

Energia Magnesium on tavanomaista magnesiumia hellävaraisempi vatsalle ja imeytyy erinomaisesti. Tuote soveltuu parhaiten nautittavaksi aamulla tai päivällä.
Energia Magnesiumia voi myös käyttää yhdessä Puhdistamon muiden magnesiumvalmisteiden kanssa. Voit esimerkiksi nauttia Energia Magnesiumia aamulla energia-aineenvaihdunnan tukemiseen, ja Ilta Magnesiumia illalla edistämään paremman unen tavoittelua.