Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EQUAZEN CHEWS (EYE Q) OMEGA-3 180 kpl Harmonia

Harmonia equazen chews 180
27,90€ 30,90€
  • 105,68€/kg
  • Pakkauskoko: 264g
kpl 

Tuotekuvaus

Turvaa tasapainoinen omega-rasvahappojen saanti pureskeltavalla chewsilla! Pureskeltava, mansikanmakuinen kala- ja jättihelokkiöljykapseli, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja. Herkulliset mansikan makuiset Equazen purukapselit ovat helppo tapa turvata lasten tasapainoinen omega-3:n ja omega-6:n saanti säännöllisesti, ympäri vuoden.
Equazen-kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, keinotekoisia aromi-, maku- tai väriaineita. Makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla. Rasvahapot ovat ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa.
180 kapselin pakkauskoko.

Käyttöohje

2 kapselia päivässä. 6 kapselia päivässä12 ensimmäisen viikon ajan käytön alussa tai pitkän tauon jälkeen rasvahappojen määrän täydentämiseksi.

Ainesosat

Kalaöljytiiviste (59%) (Norja), liivate (naudasta), iltahelokinsiemenöljy (Oenothera biennis L.) (15%), kosteudensäilyttäjä: glyseroli; d-alfa-tokoferoli (E-vitamiini); hapettumisenestoaine: tokoferoliuute.
Ei lisättyä sokeria, aspartaamia tai sakariinia. Gluteeniton.
EQUAZEN® Eye q -tuotteissa käytetty kalaöljy on kansainvälisen Friend Of the Sea (FOS) -järjestön sertifioima. Korkealaatuinen öljy valmistetaan Euroopassa.

Ravintosisältö

2 kapselia sisältää:Kalaöljyä 813 mg (EPA 186 mg, DHA 58 mg), helokkiöljy 200 mg (GLA 20 mg).*
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Huomioitavaa

Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin tai apteekinhenkilökunnan kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli olet raskaana, käytät jotain lääkettä tai sinulla on jokin sairaus.

Ravintolisä.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliotaeikä terveitä elämäntapoja.

Valmistaja

Soho Flordis UK Ltd, Iso-Britannia