Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FEMIWELL (60tabl) Hankintatukku

Hankintatukku femiwell 60tbl uusi
13,70€
kpl 

Tuotekuvaus

Dong quai – puna-apilauute -E-vitamiinitabletit. Ravintolisä. Sisältää ravintoaineita tasapainottamaan naisen elimistöä luonnollisesti. Luonnollinen E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Dong quai (Angelica sinensis) -juuriuute (4:1), Puna-apilauute (Trifolium pratense), DL-alfa-tokoferyylisukkinaatti soijasta, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

Dong quai -juuriuutetta 100 mg
Puna-apilauutetta 28 mg
E-vitamiinia 12 mg
*100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä. Ei raskaana oleville, imettäville eikä jos sairastaa tai on sairastanut syöpää.

Pakkauskoko

60 tabl./17 g

Lisätietoa

Femiwell-ravintolisä sisältää dong quai -juuriuutetta, puna-apilauutetta sekä luonnollista E-vitamiinia, jotka yhdessä tasapainottavat elimistöä luonnollisesti.
Dong quai tunnetaan myös nimillä Kiinankarhunputki (Angelica sinensis) ja ”naisten ginseng”. Se on monivuotinen ruohovartinen kasvi, jonka haarova varsi voi kasvaa 40-100 cm korkeaksi. Kiinankarhunputki kasvaa metsissä ja pensastiheiköissä 2500-3000 metrin korkeudella merenpinnasta Kiinassa, Japanissa ja Korean niemimaalla.
Dong quaita on käytetty perinteisessä korealaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä (TCM).
Dong quai ja puna-apila ovat kasviestrogeenien lähteitä. Dong quai tukee naisellista hyvinvointia ja puna-apila tukee hyvinvointia erityisesti vaihdevuosien aikana.
E-vitamiini on myös tärkeä antioksidantti eli hapettumisen estoaine. E-vitamiini estää monityydyttymättömiä rasvahappoja hapettumasta soluissa ja suojaa siten soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta vaurioilta.