Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FERTILITY SUPPORT WOMAN hedelmöitys (60 kaps) Wild Nutrition

Wild nutrition fertility support for women60
35,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Food-Grown® menetelmällä valmistettu. 100% luonnollinen vitamiiniyhdistelmä miehille.    Ravintoaineita hedelmöittymisen tukemiseen

Ainesosat:

Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, ravinnevahvistetusta hiivasta tiamiini, riboflaviini, B6-, B12-, D3- ja K1-vitamiini, GTF-kromi, kupari, seleeni, biotiini, koliini, inositoli, sinkki, niasiini, molybdeeni, jodi, boori, rauta, mangaani, pantoteenihappo ja l-metioniini, E-vitamiini keltaisesta herneestä, Lactobacillus bulgaricuksesta kalsium ja magnesium, pbetakaroteeni porkkanavalmisteesta, n-asetyylikysteiini, luomupunajuurijauhe ja Cordyceps sinensis-jauhe.
Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä:

apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje:
2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö:

Ainesosa Per annos % VSV*
D3-vitamiini/D3-vitamin 10μg 50
E-vitamiini/E-vitamin 5 mg a-TE** 42
C-vitamiini/C-vitamin 30 mg 38
K1-vitamiini/K1-vitamin 20μg 27
B1-vitamiini/B1-vitamin 1,5 mg 136
B2-vitamiini/B2-vitamin 1.5mg 107
Niasiini/Niacin 2mg NE 13
B6-vitamiini/B6-vitamin 2 mg 143
Foolihappo/Folsyra 400μg 200
B12-vitamiini/B12-vitamin 200μg 8000
Biotiini/Biotin 50μg 100
Pantoteenihappo/Pantotensyra 5 mg 83
Kalsium/Kalcium 80 mg 10
Rauta/Järn 3 mg 21
Magnesium 40 mg 11
Sinkki/Zink 5 mg 50
Kupari/Koppar 250μg 25
Mangaani/Mangan 1 mg 50
Seleeni/Selen 50μg 91
GTF-kromi/krom 30μg 75
Molybdeeni/Molybden 10μg 20
Jodi/Jod 150μg 100
Boori/Bor 0.5mg -
Koliini/Kolin 5 mg -
Inositoli/Inositol 5 mg -
Betakaroteeni/Betakaroten 1 mg -
NAC 50 mg -
L-metioniini/L-metionin 30 mg -
Luomupunajuurijauhe/Eko rödbetspulver 50 mg -
Bioflavonoidi 3 mg -
Cordyceps sinensis-jauhe/pulver 100 mg -
2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*:
**a-TE = alfa-tokoferoliekvivalentti
*%VSV - = ei määritelty

Lisätiedot:

Tuote sisältää tutkimuksissa tarpeellisiksi osoitettuja ravinteita terveen hedelmöittymisen edistämiseksi, oli sitten kysymyksessä luonnollinen tai avustettu hedelmöittyminen. Tuote sisältää mm sinkkiä, joka osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä edistää normaalia DNA-synteesiä. B12-vitamiini, rauta, magnesium, seleeni ja D-vitamiini osallistuvat solujen jakautumisprosessiin, suojaavat solua ja edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Foolihappo luontaisessa folaattimuodossa edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. Lisäksi NAC, metioniini sekä Cordyceps -sieni tukevat kehon luontaista hormonitasapainoa sekä stressin sietoa.
Valmiste on kehitetty turvalliseksi käyttää myös ensimmäisten raskausviikkojen ajan. Tämä tieto auttaa naisia, jotka eivät välittömästi tiedosta raskauttaan. Kun raskaus on selvinnyt, voidaan siirtyä käyttämään Food-Grown® Pregnancy –valmistetta.

Pääasialliset hyödyt:

400μg foolihappoa luonnollisessa Food-Grown® folaattimuodossa
B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä
Cordyceps –sieni ravitsee naisen mieltä
Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät
Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.
Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.