Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FORTESAN PEA +Koliini+B6 (60kaps) Hankintatukku

Hankintatukku fortesan pea uusi koostumus 60kaps
15,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Palmitoyylietanoliamidi – koliini – B6-vitamiinikapselit. Ravintolisä. Levollinen mieli ja keho. Hermosto ja psykologiset toiminnot. Rasva-aineenvaihdunta ja maksan toiminta. Hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Levagen®+ palmitoyylietanoliamidi VitaCholine® koliinibitartraatti , Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pyridoksiinihydrokloridi , Väri klorofylli (kapselin kuori)

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 2 kaps. sisältää:
Palmitoyylietanoliamidia 350 mg
Koliinia 82,5 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 kapseli 2 kertaa päivässä. Tarvittaessa 2 kapselia 2 kertaa päivässä. Kapseli niellään nesteen kera. Ei raskaana oleville, imettäville tai kasvuikäisille.
 Pakkauskoko
60 kaps./24 g

Lisätietoa

FORTESAN® PEA + Koliini + B6 ravintolisä sisältää patentoitua kliinisesti tutkittua Levagen®+ palmitoyylietanoliamidia
Levagen+ valmistetaan synteettisesti rasvahappoja lähtöaineena käyttäen
Lipisperse® teknologia tekee Levagenista vesiliukoisemman, mikä parantaa imeytymistä ja hyötyosuutta. Valmiste imeytyy elimistöön rasvojen/misellien tapaan.
Levagen®+ valmisteen on havaittu vaikuttavan kehoa rentouttavasti ja positiivisesti unen laatuun.

Koliini on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen yhdiste, joka auttaa ylläpitämään aineenvaihduntaa solutasolla edistämällä normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja homokysteiinin aineenvaihduntaa. Koliini myös edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina, sillä se osallistuu rasvan varastoinnin säätelyyn maksassa.

B6-vitamiinilla eli pyridoksiinilla on elimistössä lukuisia tehtäviä. Se edistää psykologisia toimintoja, hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se myös edistää normaalia proteiini-, glykogeeni- ja energia-aineenvaihduntaa.