Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GELEE ROYALE (100kaps) Natura Media

Natura media gelee royale 100kaps
32,90€
  • 450,68€/kg
  • Pakkauskoko: 73g
kpl 

Tuotekuvaus

Aitoa mehiläisten valmistamaa kuningatarmehiläisen ravintomehua ainutlaatuisen tuoreessa muodossa öljykapseleissa. Kaksi kapselia vastaa 1000 mg tuoretta kuningatarhyytelöä.

Käyttöohje:

1-2 kapselia päivässä.

Sisältää: 1-2 kaps. %*

Gelée royale 500-1000 mg**
E-vitamiini 1,8-3,6 mg 15-30%
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
** vastaten tuoretta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:

Vehnänalkioöljy, lyofilisoitu kuningatarmehiläisen ravintomehu (gelée royale 3:1), liivate naudasta (kapseli), stabilointiaine (glyseroli), mehiläisvaha, E-vitamiini.

Tietoa tuotteesta

Mehiläispesä on kuin ravintotehdas, joka tuottaa molekyylikoostumukseltaan hyvin monimutkaisia tuotteita. Vain yhtenä esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa hunaja! Gelée royale eli kuningatarhyytelö (engl. royal jelly) taas on aine, jota työmehiläiset valmistavat. Kaikkia mehiläisentoukkia ruokitaan aluksi kuningatarhyytelöllä, mutta kuningatarmehiläistä ravitaan gelée royalella koko sen elämän ajan. Kuningatarhyytelö siis riittää kuningattaren ainoaksi ravinnoksi, ja tämän ravinnon avulla siitä tulee kokonaisen mehiläisyhdyskunnan äiti.
Natura Median Gelée Royale -kapseleissa käytetty kuningatarhyytelö on siis aito luonnontuote.

Avainasemassa tuoreus

Kun kuningatarhyytelöä kerätään, on nopeus valttia – tämä luonnontuote ei käsittelemättömänä pitkään säily, joten se siirretään välittömästi keräämisen jälkeen kylmäsäilytykseen. Seuraavaksi kuningatarhyytelö lyofilisoidaan, eli pakastekuivataan. Tämä nopeasti tapahtuva prosessi poistaa veden, mutta säilyttää ravinteet ja raaka-aineen korkean laadun sekä muuttaa sen tiivistettyyn muotoon. Näin saadaan tuote, jossa 1 mg lyofilisoitua gelée royalea vastaa 3 mg tuoretta.
Öljykapselimuodossa kuningatarhyytelön tuoreus säilyy optimaalisena ilman monimutkaisten pakkausmateriaalien tarvetta.