Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GINGER ROOT Inkivääri (100kaps) Solgar

Solgar ginger root 60kaps
16,20€
  • 265,57€/kg
  • Pakkauskoko: 61g
kpl 

Tuotekuvaus

Korkealaatuinen, vahva yrttivalmiste. Sisältää standardoitua inkiväärinjuuriuutetta ja -jauhetta. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Gluteeniton, maidoton, soijaton, sokeriton, Kosher.

Suositeltu annostus:

1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1-2 kapselia):

Inkiväärin juuriuute (sisältää 15-30 mg [5-10%] inkivääri gingeroleja)   300-600 mg
Inkiväärin juurijauhe   150-300 mg

Muut ainesosat:

Täyteaineet (maltodekstriini, hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet: PhytO2X® (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Muuta huomioitavaa:

Ei suositella raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Kuvaus

Vahva Solgar® Inkiväärin juuriuute (Ginger Root Extract) uute sisältää inkiväärin juuriuutteen lisäksi myös inkiväärijauhetta.
Inkivääri sisältää gingeroleja, zingeroneja sekä eteerisiä öljyjä, jotka tekevät siitä lämmittävän ja terapeuttisen kasvin. Inkivääriä on käytetty mm. matkapahoinvoinnin hillitsemiseen, ruuansulatuksen normalisoimiseen sekä vilustumisoireiden yhteydessä. Inkivääri tehostaa myös muiden yrttien toimintaa ja imeytymistä.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.
Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.
Osastot Ruuansulatus, Vahvat yrttivalmisteet, Vastustuskyky
Avainsanat ginger root, ginger root extract, inkivääri, Inkiväärin juuriuute, inkiväärinjuuri, matkapahoinvointi, ruuansulatus