Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS KYLPYSUOLA (500 ml)

Jalkistuotteet kylpysuola 500ml
18,90€
  • 37,80€/l
  • Pakkauskoko: 500ml
kpl 

Tuotekuvaus

Jalkis kylpysuola. Ihoa hoitava kylpysuola, joka pehmittää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Kylpysuolassa käytetyt eteerisetöljyt tehoaa hyvin sieni-infektioihin sekä viruksiin, kuten syyliin ja känsiin. Ennaltaehkäisee ihotulehduksia ja estää hikoilua. Jalkis kylpysuolalla saat mukavuutta ja rentoutusta päivittäiseen kylpyrutiiniin. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.
Pakkauskoko: 500 ml

Kuvaus

Merisuolan käytöllä voidaan rentouttaa lihaksia, lieventää särkyjä ja kosteuttaa ihoa. Kylpysuolalla on ihoa desinfioiva vaikutus, ja sen sisältämällä teatree-öljyllä on parantava vaikutus ihotulehduksiin, sekä jalka- ja kynsisieniin. Lisäksi teatree-öljyllä on immuunipuolustusta kohottavia, sekä antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Mieltä ja kehoa rentouttava kylpysuola koostuu karkeasta merisuolasta, joka sisältää ihmisen terveydelle hyödyllisiä mineraaleja.

Ihotyyppi:

hikoilevat jalat, jalkasilsat- ja sienet, kuiva iho, halkeilevat kantapäät, levottomat jalat.

Ominaisuudet:

desinfioiva, tulehduksia hoitava, kosteuttava, rauhoittava, hikoilua ennaltaehkäisevä.

Käyttöohje:

Annostele 2 ruokalusikallista jalkakylpysuolaa 2 vesilitraa kohti.

Inci:

Sodium chloride, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus leaf/Twig oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Limonene

Aktiiviset ainesosat

Karkea merisuola
ihoa kuoriva – rentouttava- antiseptinen
Karkea merisuola sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja, ja sen kookkaammat rakeet imevät tehokkaasti itseensä kosteuttavia ja eteerisiä öljyjä. Kuorinnassa käytettäessä suola kirkastaa ihoa ja poistaa tehokkaasti ihon kuolleen pintasolukon. Suola ehkäisee luonnostaan tulehduksia ja bakteereja, sekä poistaa epäpuhtauksia. Kylpylähoidoissa paljon käytetty merisuola on tunnettu sen rentouttavasta ja ihoa parantavista vaikutuksistaan.
Eukalyptusöljy
lihasjännityksiin – Piristävä – rentouttava
Australiasta lähtöisin oleva, miellyttävän tuoksuinen eukalyptus on aboriginaalien perinteinen lääkintäkasvi. Lääketieteessä eukalyptusöljyä käytetään sen antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien vuoksi. Se vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa, sekä auttaa poistamaan lihasjännitystä ja tulehdusta.
Teepuuöljy
antiseptinen – rauhoittava – mielialaa kohottava
Teepuuöljy on peräisin australialaisesta puulajista. Teepuun tuoksulla on mielialaa kohottava vaikutus. Vuosisatojen ajan on tunnettu puun parantavat ominaisuudet. Puusta saatavaa öljyä on käytetty ihotulehdusten ja kynsi- ja jalkasienien hoitoon, sekä hyönteisten pistoihin.
Piparminttu
rauhoittava-kipua lievittävä-rentouttava
Piparminttua on lääketieteessä käytetty jo tuhansia vuosia. Aromaattista piparminttua on viljelty vuosituhansia Kiinassa ja Japanissa. Piparminttua on perinteisesti pidetty mielentilaa rauhoittavana ja virkistävänä yrttinä. Piparminttu on raikas, viilentävä ja hengitysteitä avaava tuoksu. Sitä käytetään myös pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, kuukautiskramppeihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen. Piparminttu virkistää verenkiertoa.