Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS NIXI inkiväärihoitovoide (140 ml)

Jalkistuotteet nixi inkivaarihoitovoide 140ml
32,90€
  • 235,00€/l
  • Pakkauskoko: 140ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Nixi inkiväärihoitovoide. Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide tehoaa särkeville lihaksille, nivelille ja reumakipuihin. Paikallisesti käytettynä inkivääristä saadaan hyöty ilman vatsan ärsytystä. Voide soveltuu käytettäväksi koko keholle hartioista varpaisiin asti. Inkiväärivoide tukee ja tehostaa pintaverenkiertoa, joka rentouttaa kehoa. Suositellaan urheilijoille sekä hierontaan. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita. Pakkauskoko: 140 ml.

Kuvaus

Voiteen tehovaikuttimena toimii kaksi ihmeellistä ainetta; inkivääriöljy ja MSM. Inkivääriöljy, jonka tiedetään jo vuosisatojen ajan hoitaneen ihmisten monenlaisia sairauksia. Inkivääri helpottaa nivelsairauksien tuottamia kipuja ja erilaisista vammoista syntyneitä tulehduksia. Inkiväärin tiedetään vähentävän kipua ja tulehdusta tehokkaasti. Voiteen toinen vaikuttava aine on MSM. MSM on luonnollinen rikkiyhdiste, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. Se edistää kehossa kollageenien muodostumista ja tukee ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa. Nixi-inkivääri voide on ainutlaatuisella tavalla kehon luonnollista toimintakykyä tukeva hoitovoide. Nixi-inkiväärivoiteessa voidepohja on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ominaisuudet:

hoitava, tulehdusta vähentävä, kipua lievittävä, pintaverenkiertoa virkistävä.

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen tuotetta voi käyttää kerran tai useita kertoja päivässä. Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Inci:

Petrolatum, Camphor, Dimethyl sulfone, Alcohol, Zingiber officinale root oil, T-butyl alcohol, Geraniol, Limonene

Aktiiviset ainesosat

Inkivääriöljy
kipua lievittävä – tulehdusta hillitsevä – immuniteettia vahvistava – verenkiertoa elvyttävä
Inkivääriöljyä saadaan luonnosta. Inkivääri on loistava mauste, mutta myös antioksidanttinen aine jolla on tulehduksia torjuva vaikutus. Inkiväärillä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia nivelrikkopotilaiden kokeman kivun ja jäykkyyden hoidossa tulehduskipulääkkeiden tavoin.
Kamferi
verenkiertoa vilkastuttava – virkistävä – kipua lievittävä – rentouttava
Kamferia saadaan luonnossa kasvavasta kamferipuusta sekä muista laakerikasveihin kuuluvista puista. Kamferitippoja on käytetty kautta aikojen virkistämään sydämen toimintaa. Ulkoisesti käytettynä kamferi lämmittää, auttaa lihaskipuihin, virkistää verenkiertoa sekä rentouttaa lihaksia.
MSM
reumakipuihin – nivelkipuihin- vahvistava – elimistön normaali toimintaa tukeva
MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnollinen rikkiyhdiste, jota löytyy ihmisen ja eläinten kehosta sekä monista ruoista ja juomista. Ihmisen elimistössä rikki on neljänneksi yleisin mineraali. Ihmisen elimistössä se toimii entsyymeissä ja vahvistaa monien proteiinien rakennetta. MSM tukee erittäin hyvin urheilijan kehoa. Sillä on lihasarkuutta lievittävä ja lihasvammojen parantumista nopeuttava vaikutus. Rikistä tiedetään olevan apua reumaan, nivelrikkoon ja erilaisiin elimistön kiputiloihin ja tulehdussairauksiin.