Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS PIHKIS hunaja-pihkavoide (50ml)

Jalkistuotteet hunaja pihkavoide 50ml
18,90€
  • 378,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Pihkis hunaja-pihkavoide. Koko perheen yleisvoide, josta on avuksi moneen vaivaan. Aktiivisten aineisosien ansiosta hunaja-pihkavoide nopeuttaa haavojen parantumista ja lievittää tulehdusta. Hunaja luonnon antibioottina toimii voiteessa antibakteerisena ja siksi voide soveltuukin erinomaisesti haavoihin, palovammoihin ja iho-ongelmiin. Voiteella saat avun halkeilevalle iholle ja kovettumiin kantapäissä ja varpaansyrjissä. Voidetta voi käyttää myös eläimille. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-. väri- tai säilöntäaineita.

Huom!

Voide ei sovellu hartsiyliherkille.

Pakkauskoko:

50 ml

Kuvaus

Voiteen säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteessa tehovaikuttimena ovat kuusenpihka ja hunaja, joiden terveysvaikutuksista on kiistatonta näyttöä. Kuusenpihka suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Kuusenpihkalla on haavoja ja tulehduksia parantava vaikutus. Hunaja on puolestaan luonnon oma antibiootti, jota käytetään terveydenhuollossa erilaisten haavojen hoitoon. Koko perheen yleisvoiteeksi sopivassa Hunaja pihkavoiteessa voidepohjana on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät, atooppinen iho, psorias ihottuma, kutiseva iho, diabeetikon haavat, krooniset haavat

Ominaisuudet:

hoitava, tulehdusta vähentävä, antibakteerinen

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.
Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle.

Inci:

Petrolatum, Picea abies resin, Mel, Cera flava

Aktiiviset ainesosat

Kuusenpihka
hoitava-antibakteerinen
Pihkan terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Suomessa kuusenpihkaa on käytetty kivikaudelta asti haavojen hoitamiseen. Lääketieteellisissä tutkimuksissa pihkan hoitavat vaikutukset on pystytty todistamaan ja nykyisin sitä käytetäänkin laajasti lääketieteessä. Kuusenpihkalla tiedetään olevan antibakteerisia vaikutuksia ja siksi se soveltuukin erinomaisesti myös infektoituneiden haavojen hoitoon sekä ennaltaehkäisemään infektioiden syntymistä iholla. Kuusenpihkaa voi epäilemättä nimittää metsiemme kullaksi!
Hunaja
antibakteerinen – antiseptinen – rauhoittava
Hunaja – tämä ihana luonnon oma antibiootti josta on moneksi. Hunaja on antiseptinen eli puhdistava sekä antibakteerinen eli bakteereja tuhoava. Hunaja on erinomainen apu erilaisten ihovaivojen, kuten aknen hoitoon. Se hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Hunaja desinfioi ja tappaa bakteereja, sekä rauhoittaa ihoa.