sulje Torstain 9.5 ja perjantain 10.5 tilaukset toimitamme poikkeuksellisesti maanantaina 13.5 postiin.
 

Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS PIHKIS tervasalva (30 ml)

Jalkistuotteet pihkis tervasalva 30ml
15,90€
  • 530,00€/l
  • Pakkauskoko: 30ml
kpl 

Tuotekuvaus

Tervasalva. Aktiivisten ainesosien ansiosta tervasalva soveltuu erilaisten haavojen ja iho-ongelmien hoitoon. Voiteella saat avun halkeilevalle iholle ja kantapäiden kovettumiin. Ihanteellinen myös huulivoiteena. Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide toimii myös luonnollisena hyttysten karkottajana ja auttaa hyönteisten puremien aiheuttamassa kutinassa. Voidetta voi käyttää myös eläimille. Kätevä matkakoko joka kulkee helposti mukana.
Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-. väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko:

30 ml

Kuvaus

Voiteen säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteessa tehovaikuttimena on terva. Terva suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Lisäksi se karkottaa hyönteisiä ja auttaa niiden pistoista syntyneeseen kutinaan. Terva on antibakteerinen ja siksi se onkin tehokas apu erilaisten iho-tulehdusten sekä halkeilevan ihon hoidossa. Koko perheen yleisvoiteeksi sopivassa Tervasalvassa voidepohjana on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaiselle iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät, atooppinen iho, psorias ihottuma, kutiseva iho, diabeetikon haavat, krooniset haavat, halkeilevat huulet, halkeilevat suupielet
Ominaisuudet:
kuiva iho, halkeilevat kantapäät, atooppinen iho, psorias ihottuma, kutiseva iho, diabeetikon haavat, krooniset haavat, halkeilevat huulet, halkeilevat suupielet

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa. Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle.

Inci:

Petrolatum, Pyroleum pini

Aktiiviset ainesosat

Terva
rauhoittava – antibakteerinen – hyönteisiä karkottava – kutinaa lievittävä
Terva on ollut jo pitkään tärkeä aine suomalaisessa kansanparannuksessa. Tervalla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia; se lievittää kutinaa, rauhoittaa ärsytystä ja estää bakteerien ja sienien kasvua. Tervaa voidaan käyttää erilaisten ihottumien hoitoon, kuten akneen ja psoriakseen. Terva toimii luonnollisena hyttyskarkotteena, ja helpottaa pistoista aiheutuvaa kutinaa.