Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS S.S. VOIDE (50ml)

Jalkistuotteet s s voide 140ml
22,90€
  • 458,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

S.S. voide. Tehokas antseptinen ja tulehduksia hillitsevä hoitovoide koko perheelle. Aktiiviset aineisosat auttavat kynsisieneen, ihon sieni-infektioihin, syyliin sekä ontelosyyliin. Säännöllinen käyttö pehmentää tehokkaasti känsät. Voidetta voit käyttää halkeileville kynsille ja kynsinauhoille. Kynnet vahvistuvat ja silottuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.
Pakkauskoko: 50 ml eli pienempi koko

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa ihoa. Voiteessa tehovaikuttimena on teepuuöljy, jolla on parantava vaikutus ihotulehduksiin, sekä jalka- ja kynsisieniin. Lisäksi teepuuöljyllä on immuunipuolustusta kohottavia, sekä antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Voiteessa vaikuttaa myös tinjamiöljy, joka puolestaan desinfioi ihoa ja auttaa sieniin ja puree moniin antibiooteille vastustuskykyisiin bakteereihin. Tinjamiöljy rentouttaa lihaksia ja virkistää pintaverenkiertoa. Voiteen sisältämä sitruunaöljy puolestaan hoitaa erilaisia ihottumia ja rauhoittaa ihoa. Tämä erinomaisen tehokas S.S. voide soveltuu koko perheen iho-ongelmien hoitoon! Koko perheen käyttöön soveltuvassa S.S. voiteessa voidepohjana on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

sieni-infektiot, atooppinen iho, psorias-ihottuma, kutiseva iho, haavat, hautumat, halkeilevat kynnet

Ominaisuudet:

hoitava, tulehdusta vähentävä, antiseptinen

Käyttöohje:

Pese ja kuivaa hoidettava iho alue huolellisesti. Levitä S.S. voidetta hoidettavalle alueelle kaksi kertaa päivässä tai useammin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä alussa useammin ja jatka sitten säännöllisesti käyttöä. Tällöin ehkäiset sieni-infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Voide on erittäin riittoisaa eikä ärsytä ihoa hoidettavan alueen ympärillä.

Inci:

Lanolin, Cera alba, Limonene, Thymus vulgaris oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cupressus sempervirens oil, Citrus limon flower/Leaf/Stem oil, Linalool, Citral

Aktiiviset ainesosat

Tinjamiöljy
ihoa desinfioiva – sieniin tehoava – verenkiertoa edistävä
Timjamin ominaisuudet on tunnettu jo muinaisista ajoista. Sen tiedetään parantavan elimistön verenkiertoa. Antibakteerinen tinjamiöljy tehoaa ihotulehduksiin, sieniin, sekä joihinkin antibiooteillekin vastustuskykyisiin bakteereihin. Tinjamiöljy on tehokas hoito ihon tulehduksia, epäpuhtauksia, rasvaista ihoa sekä aknea vastaan.
Teepuuöljy
antiseptinen – rauhoittava – mielialaa kohottava
Miellyttävän tuoksuinen teepuuöljy on peräisin australialaisesta puulajista, ja sen parantavat vaikutukset on tunnettu jo pitkään. Puusta saatavaa öljyä on käytetty ihotulehdusten, jalka- ja kynsisienien hoitoon sekä hyönteisten pistoihin.
Sitruunaöljy
rauhoittava – verenkiertoa kiihdyttävä – hoitava
Sitruunaöljy on monipuolinen ja kehoa hellivä tehoaine. Se vähentää turvotusta, sekä virkistää ja kirkastaa ihoa. Sitruunaöljyllä on myös verenkiertoa virkistävä vaikutus. Antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi se tehoaa erinomaisesti erilaisiin iho-infektioihin, ja vaikuttaa bakteereja tuhoavasti. Sitruunaöljyn tiedetään myös kohottavan mielialaa ja parantavan kehon luonnollista immuunijärjestelmää.
Sypressiöljy
hoitava – puhdistava – rentouttava
Sypressin eteerinen öljy höyrytislataan puun neulasista ja pienistä oksista. Eteerinen sypressiöljy oli muinaisten sivilisaatioiden arvostama lääke. Se hoitaa, puhdistaa, lievittää stressiä ja rentouttaa. Ihonhoidossa sypressi sopii rasvaiselle ja vaurioituneelle iholle. Verenkieroa kiihdyttävänä se virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää hikoilua.