Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS tuoksuton jalkavoide (140 ml)

Jalkistuotteet tuoksuton jalkavoide 140ml
25,90€
  • 185,00€/l
  • Pakkauskoko: 140ml
kpl 

Tuotekuvaus

Jalkis tuoksuton jalkavoide. Ihoa hoitava ja ravitseva voide. Pehmentää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi hyvin voivat ja silkkisen pehmeät jalat. Voide on ihanteellinen myös kynsinauhojen ja käsien hoidossa. Voide on tuoksuton, suositellaan tuoksuyliherkille. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita. Pakkauskoko: 140 ml.

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa, halkeillutta ihoa. Voiteen sisältämä manteliöljy hellii ihoasi ja saa sen tuntumaan silkin pehmeältä. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju- väri, tai säilöntäaineita. Voidepohjana tuotteessa on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

herkkä iho, kuiva iho, halkeilevat kantapäät, ihottumat

Ominaisuudet:

kosteuttava, rauhoittava, hoitava

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin, tai ihon kuntoa ylläpitävästi kahdesta kolmeen kertaan viikossa.

Inci:

petrolatum, prunus dulcis

Aktiiviset ainesosat

Manteliöljy
pehmittävä – hoitava – rauhoittava – ihon sävyä tasoittava – kosteuttava
Länsi-Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa kasvavasta mantelipuusta on kautta historian uutettu manteliöljyä ihon hoitotarpeisiin ja kivun lievittämiseen. Mantelin kosteutta sitova ja ihoa tukkimaton koostumus tekee siitä ihanteellisen ainesosan ihonhoitotuotteisiin.