Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KarpaLact Strong 120 kpl karpalo Bertil's

Karpalact 120 bertils
32,70€ 37,50€
  • 384,71€/kg
  • Pakkauskoko: 85g
kpl 

Tuotekuvaus

NAISELLISEEN HYVINVOINTIIN – KARPALO + MAITOHAPPOBAKTEERIT OVAT NAISEN VAHVOJA YSTÄVIÄ
KarpaLact-tuotteemme sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossasi pitkäkestoisesti. Se säilyttää aktiivisuutensa ruuansulatuksen jälkeen ja esiintyy virtsassa vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Hyvinvoivat suolistobakteerit vievät kasvutilaa epäedullisilta bakteereilta. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet   1 - 2 kaps.

Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa   500 - 1000 mg
- proantosyanidiineja   36 - 72 mg
Maitohappobakteereita*   0,5 - 1 mrd. cfu
* Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum

Annostusohje

1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Käyttörajoitukset KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.

Tuotteen ainesosat ja säilytys

Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.
Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Käyttötarkoitus

Tueksi naiselliseen hyvinvointiin:
Korkealaatuinen ja aktiivinen karpalo
Toisiaan tukevat maitohappobakteerikannat
Kenelle
Kaikenikäisille naisille
Sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
Sopii myös miehille
Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Kliininen näyttö

Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen naiselliseen hyvinvointiin. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia tehoaineita ovat sen sisältämät ns.proantosyanidiineihin (1,2). Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa tehoaineiden aktiivisuus heikkenee merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta. Siksi karpalolisien kohdalla on tärkeää kiinnittää huomiota aktiiviaineiden huolelliseen suojaamiseen. Vain hyvin imeytyvistä ja aktiivisista ravintolisistä on käyttäjälleen hyötyä.
Valikoidut maitohappobakteerit
Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit voivat vaikuttaa myös intiimialueiden hyvinvointiin. Hiivojen suuri määrä suolistossa saattaa johtaa hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.

KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen turvallisuutta, sitoutumista suolistoon sekä suotuisaa yhteiseloa elimistömme omien suolistobakteerien ja hiivojen kanssa (3, 4, 5, 6, 7).
Tutkimusviitteitä
1. Howell AB et al. JAMA, 2002; 287: 3082-3
2. Lowe FC, Fagelman E. Urology 2001; 57: 407-133. Elmer GW et al. 1996; JAMA. 275(11):870-6.
4. In-House Clinical Study (Kobe University and associated hospitals).
5. Honma N et al. New Medicines and Clinics. 1987; 36(1):75
6. Honma N. New Medicines and Clinics. 1986; 35(12):2687-95
7. Ohno H et al. Biol Pharm Bull. 2005; 28(8):1462-6.
Erityistä tässä tuotteessa

AINUTLAATUINEN KARPALOUUTE
KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy aina virtsaan asti. Vaikutus on myös tutkitusti pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset ainesosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.

VAIN LAADUKKAAT JA AKTIIVISET MAITOHAPPOBAKTEERIT TOIMIVAT
KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä huolella suojattujen maitohappobakteerien tehoa.

Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Hyvin menestyvät suolistobakteerit pitävät epäedullisia bakteereja ja hiivoja kurissa rajoittamalla niiden kasvutilaa.