Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KOOKOSSOKERI (600g) Foodin

Kookos sokeri 600g luomu foodin
5,20€
  • 8,67€/kg
  • Pakkauskoko: 600g
kpl 

Tuotekuvaus

KOOKOSSOKERI ON AROMAATTINEN, KARAMELLISEN PAAHTEINEN MAKEUTTAJA
Foodinin kookossokeri on maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi tituleerattu luonnollinen makeuttaja. Kookossokerimme valmistetaan 100% käsityönä kookospalmun kukinnoista saatavasta nektarista eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Sisältö/Innehål   

Kookoksenkukkasokeri/Kokossocker

Alkuperämaa/Ursprungsland   

Indonesia/Indonesien

Pakkauskoko/Förpackning   

600 g

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g   

Energia/Energi: 1255 kJ / 300 kcal
Rasva/Fett: 0 g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 92 g
-joista sokereita/ varav sockerarter: 87 g
Proteiini/Protein: 1,2 g
Suola/Salt: 0,5 g

Ominaisuudet   

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa.

Kookossokeria voidaan tuottaa useista eri kookospalmulajikkeista, joita on olemassa jopa yli 1600 erilaista. Valitettavasti useiden palmujen kohdalla sademetsiä joudutaan niiden hyödynnettävyyden vuoksi kaatamaan. Foodinin kookossokeri valmistetaan ainoastaan eettisesti hyödynnetyistä kookospalmuista (Cocos nucifera).

Kookossokerin valmistus tapahtuu käsityönä keittämällä kookosnektari kasaan erityisen hellävaraisesti. Valmistustavan vuoksi kookossokeri ei ole niin karamellisoitunutta, kuin se normaalisti saattaa olla. Samasta syystä myös sokerin sävy on normaalia vaaleampi.

Kookossokeri on makunsa, ravinnetiheytensä ja ekologisuutensa vuoksi ehdottomasti yksi parhaista saatavillamme olevista kidemäisistä makeuttajista. Se sisältää runsaasti mineraaleja ja muita ravintoaineita, jotka ovat kokonaan poistettu valkaistusta sokerista.

Kookossokerin maku on hyvin lähellä intiaanisokeria, mutta karamellimainen vivahde tekee siitä erityisen rakastettavan sekä monien huippukokkienkin suosikin makeutuksessa.

Käytä kookossokeria tavanomaisen sokerin tavoin jälkiruoissa, leivonnassa, lämpimissä juomissa, kylmissä mocktaileissa sekä puuron, jogurtin ja lettujen päällä. Vinkki: Yhdistä kookossokeri ja stevia leivonnassa, smoothiejuomissa tai esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa.

Kookossokerilla on muihin sokereihin verrattuna alhainen glykeeminen indeksi (GI 35), jonka vuoksi se ei nosta verensokeria radikaalisti. Tämä tekee sokerista hyvän vaihtoehdon esimerkiksi diabeetikoille*.
*Lähde: Food and Nutrition Research Institute & Department of Science Technology of the Philippines. The Philippine Food and Nutrition Research Institute, COMPARISON OF THE ELEMENTAL CONTENT OF 3 SOURCES OF EDIBLE SUGAR – Analyzed by PCA-TAL, Sept. 11, 2000. (MI Secretaria et al, 2003) in parts per million (ppm or mg/li), USD