Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KUPARIKELAATTI 2,5mg (100 tabl) Solgar

Kupari kelaatti 100tabl solgar
12,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä kuparikelaatti. Tukee vastustuskykyä. Hiuksille ja iholle. Edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher. Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, hiivaton, soijaton, vehnätön.

Suositeltu annostus:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

Kupari (bisglysinaatti) 2500 ug, 250*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisen estoaineet (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli).
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Kuparia löytyy kaikista kehon kudoksista ja sitä tarvitaan punasolujen muodostumiseen ja raudan kuljettamiseen soluihin. Riittävät kuparitasot tukevat myös normaalin vastustuskyvyn toimintaa sekä suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Kupari osallistuu myös kehon aineenvaihduntaan.

Kupari on välttämätön hivenaine, ja siksi sitä on saatava terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta. Runsaasti kuparia sisältäviä ruoka-aineita ovat maksa, pähkinät ja siemenet, äyriäiset sekä pavut. Mikäli ruokavaliosi sisältää runsaasti sinkkiä tai jos käytät sinkkiä ravintolisänä, varmista silloin myös riittävä kuparin saanti. Nämä kaksi hivenainetta toimivat toistensa vastavaikuttajina, joten kumpaakin tulee saada oikeassa suhteessa.
Solgar ® Kuparikelaatti sisältää kuparia ainutlaatuisessa ja hyvin imeytyvässä kelatoidussa muodossa, joka on helposti hyödynnettävä muoto, ja joka imeytyy suoraan soluihin.

Kuparin hyväksytyt terveysväittämät:

edistää sidekudosten pysymistä normaalina
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää hermoston normaalia toimintaa
edistää hiusten normaalia pigmentoitumista
edistää normaalia raudan kuljetusta kehossa
edistää ihon normaalia pigmentoitumista
edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä