Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

L-ARGINIINI kasviperäinen (500g) Finnmax

L arginiini500g uusi kuva finnmax
31,90€ 35,90€
  • 63,80€/kg
  • Pakkauskoko: 500g
kpl 

Tuotekuvaus

FinnMaxin arginiini on orgaanista ja kasviperäistä: Se on valmistettu fermentointimenetelmällä eli tietty, spesifi bakteerikanta valmistaa kasvatusliuoksessa L-arginiinia käyttäen kasveista saatavaa glukoosia energianaan. Tällä tavoin valmistettu L-arginiini on erittäin puhdasta ja sen hyväksikäytettävyys ihmisen elimistössä on paras mahdollinen.

100 % L-arginiinijauhe (ei mitään jatkeaineita; EI HCL-muotoa!) Täysin kasviperäinen (maissista saatu glukoosi lähtöaineena) Valmistettu fermentaatiomenetelmällä eli paras mahdollinen puhtaus Huippusuosittu jo vuosia! Ja syystä! Ei ole valmistettu Kiinassa.

Huippulaadun L-arginiinia jauheena. Arginiini on aminohappo, joka lisää elimistössä typpioksidin tuottoa. Typpioksidi avaa erityisesti pieniä verisuonia, mikä lisää verenvirtausta mm. lihaksiin. Lisääntyneen verenvirtauksen mukana hapen ja ravintoaineiden pääsy lihassoluihin lisääntyy sekä kuona-aineiden poistuminen lihassoluista helpottuu. Lisääntyneen verenvirtauksen huomaa aikaisempaa kovempana pumppina. Erittäin tehokas anabolinen lisä ruokavalioon.

L-arginiini toimii elimistössä yhtenä proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tämän lisäksi L-arginiini on elimistössä typpioksidin lähtöaine. EI OLE SIDOTTU SUOLAHAPPOON EIKÄ OLE VALMISTETTU SYNTEETTISESTI!

Ainekset:

L-arginiini 100 %
Raaka-aine ei ole Kiinasta.
Pakattu Suomessa.
Vuorokausiannos: 2,4 g
Pakkauskoko: 200g ja 500g

Huom! Jos käytät arginiinia pidemmän aikaa, ota mukaan l-lysiini siten, että käytät arginiinia suhteessa enemmän kuin lysiiniä.

HUOMION ARVOISTA TIETOA L-ARGINIINISTA!
Fermentaatio vs. hydrolyysi valmistustapana
L-arginiini -valmisteiden vertailu todella kannattaa. Muiden aminohappojen tapaan suurin osa markkinoilla olevista arginiinivalmisteista on joko synteettistä tai sitten hydrolyysimenetelmällä valmistettua L-arginiinia. Synteettiset aminohapot valmistetaan kemiallisista lähtöaineista ja hydrolyysimenetelmällä valmistetut jostakin halvasta typpipitoisesta lähtöaineesta kuten höyhenistä tai ihmisten hiuksista (joiden proteiineja pilkkomalla saadaan aikaan aminohappoja). Nämä valmisteet ovat tietenkin usein hinnaltaan halpoja, mutta näennäisen halpuuden varjopuolena ovat mahdolliset jäämät mm. raskasmetalleista tai käytetyistä kemiallisista lähtöaineista. Toki myös näillä menetelmillä voidaan valmistaa korkealaatuisia tuotteita, mutta siinä tapauksessa tuotteiden hinta alkaa usein kohota, eivätkä ne siten tarjoa enää samanlaisia katteita kuin hieman vähemmän puhtaat valmisteet...
 
Valmistusmenetelmän lisäksi huomioitavaa on myös erityisesti L-arginiinivalmisteiden osalta niiden todellinen L-arginiinipitoisuus. Osa pakkaajista/markkinoijista ilmoittaa tuotteen etiketissä, että kyseessä on 100 % L-arginiini, vaikka ainesosaluettelosta selviää, että kyseessä on arginiinihydrokloridi (merkintä voi olla myös lyhyemmin arginiini HCL) eli arginiini liitettynä suolahappoon. Tällaisessa valmisteessa L-arginiinin määrä jauheesta on vain n. 80 % eli viidesosa tuotteesta on suolahappoa. Osa toimijoista ei kerro tuotteensa todellista laatua edes ainesosaluettelossa, vaan tieto tulee esiin välillisesti esimerkiksi tuotteen etikettiin merkitystä proteiinipitoisuudesta, joka on arginiinihydrokloridia sisältävässä tuotteessa luonnollisestikin n. 80 g per 100 g jauhetta. Jos kyseessä olisi 100 % L-arginiinijauhe eli pelkkää arginiinia sisältävä tuote, olisi sen proteiinipitoisuus luonnollisestikin 100 % eli 100 g proteiinia per 100 g jauhetta. Sen lisäksi, että tuotteen alkuperä on arveluttava, sisältö epävarma ja loppuhinta yllättäen arginiinigrammaa kohden 25 % kalliimpi (1:0,8=1,25), on ikävänä puolena useille arginiinihydrokloridin käyttäjille vielä järkyttävän kova närästys, jonka tuotteen sisältämä suolahappo saa aikaan.
 
Nämä kaikki edellä mainitu tekijät huomioituina on järkevin ja varmin ratkaisu valita jo valmistustavaltaan nykyaikaisinta ja parasta mahdollista laatua edustava fermentoitu L-arginiinivalmiste. Tällöin tuote on täysin kasviperäinen (valmistus aineena maissista saatava glukoosi), se ei sisällä epäpuhtauksia, lopputuote on 100 % L-arginiinia ja kaiken tämän lisäksi valmistustapa on vielä kaikkein ekologisin. Lopputuotteen hinta on toki hieman halpisversioita rahallisesti kalliimpi, mutta kaikilta muilta kannoilta katsottuna asiassa ei pitäisi olla mitään miettimistä.

L-arginiinin (ja muidenkin aminohappojen) kotimaisuudesta
Tiesitkö, että kaikki Suomessa myytävät aminohapot on valmistettu ulkomailla, sillä yksikään taho ei Suomessa valmista aminohappoja. Suomessa kyllä pakataan aminohappoja, kuten mekin teemme, mutta pakkaaminen ei ole viranomaisten mukaan valmistamista (vaan pakkaamista). Näissä tapauksissa pakkaukseen pitää siis merkitä pakkaaja, ei valmistaja. Sen sijaan, jos jauheita (vaikkapa L-arginiinia ja dekstroosia) on sekoitettu keskenään, katsoo viranomainen tämän valmistamiseksi ja siinä tapauksessa pakkaukseen tulee merkitä valmistaja.