Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

L-KARNITIINI tartraatti Carnipure (120kaps) Biomed

Biomed l karnitiini 120kaps
21,40€ 32,80€
  • 305,71€/kg
  • Pakkauskoko: 70g
kpl 

Tuotekuvaus

Maailman puhtain sekä tutkituin L-karnitiinitartraatti nyt Biomediltä! Biomedin Carnipure® L-karnitiini sisältää maailman laadukkaimpana pidettyä, kaikkein puhtainta sekä tutkituinta Carnipure® L-karnitiinitartraattia yksinomaisena karnitiinin lähteenään. Hyvin imeytyvä ja tutkitusti tehokas! Pakkauskoko: 120 kaps. Ravintolisä. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

L-karnitiinitartraatti Carnipure® (muu kuin EU), riisitärkkelys (täyteaine), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Suositeltava vuorokausiannos:

1-2 kapselia päivässä

Suositeltava vuorokausiannos (1-2 kapselia) sisältää:

250-500 mg L-karnitiinia
Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

L-karnitintartrat preparat

Kosttillskott 120 kaps./71 g

Ingredienser:

L-karnitintartrat Carnipure® (Annat än EU)),risstärkelse (fyllnadsmedel) (mikrokristallinsk cellulosa), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa).
Rekommenderad daglig dos:
1-2 kapslar dagligen

Rekommenderad daglig dos (1-2 kapslar) innehåller:

250-500 mg av L-karnitin
Om du ammat, är gravid eller tar mediciner, diskutera andvändningen av kosttillskott med din läkare.
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur. Tillverkat i Finland.

Lisätietoa

L-karnitiini on aminohappo, joka toimii osana elimistön energia-aineenvaihduntaa. Sen tehtävänä elimistössä on kuljettaa pitkäketjuisia rasvahappoja solun sisällä mitokondrioihin, joissa rasvahapot pilkotaan osana solun energiantuotantoa.
Elimistö valmistaa pieniä määriä karnitiinia myös itse lysiinistä ja metioniinista. Ravinnosta karniniitia saadaan mm. maito- ja lihatuotteista.
Erityisesti vegaaneilla ja kasvissyöjillä saattaa kuitenkin esiintyä puutosta karnitiinista. Myös vatsan ja suoliston erinäiset haasteet saattavat altistaa karnitiinin puutokselle.