Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

LAKTOFERRIINI+C Vitatabs (40kaps) Hankintatukku

Hankintatukku laktoferriini plus c 40kaps
17,60€ 21,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Laktoferriini – C-vitamiinikapselit. Ravintolisä. Ferritiiniarvojen tueksi raudan imeytymistä edistämään. Laktoferriini auttaa rautaa jakautumaan elimistössä oikein.    Voidaan käyttää myös yhdessä rautavalmisteen kanssa. Ihon hyvinvointiin ongelmaiholle.
Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa. Gluteeniton, makeuttamaton, laktoositon ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Laktoferriinivalmiste*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi
*Prosessoitu maidosta. Yksi kapseli sisältää maitoproteiinia 186 mg.

Vuorokausiannos 1-2 kaps. sisältää:

Laktoferriiniä 177-354 mg
C-vitamiinia 80-160 mg*
*100-200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1-2 kapselia päivässä nesteen kera. Tuote ei sovellu maitoallergikoille.

Pakkauskoko

40 kaps./18 g

Fysiologiset vaikutukset

Laktoferriini on glykoproteiini eli siinä on proteiinin lisäksi sokeriosa. Se kuuluu transferriinien ryhmään ja se sitoo itseensä elimistön vapaata rautaa. Laktoferriini ei ole herkkä ruoansulatuskanavan entsyymeille tai happamuudelle. Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa ja se eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla.
Laktoferriini sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Sillä on oma reseptori suolistossa, jota kautta se imeytyy. Imeytyessään se vie raudan mukanaan. Laktoferriini säätelee solunsisäistä rautatasapainoa ehkäisten ylimääräisen raudan kertymistä soluihin. Laktoferriinin sitoessa rautaa, vapaata rautaa verenkierrosta löytyy vähemmän, mikä on toivottavaa koska vapaa rauta on elimistölle vahingollinen happiradikaali. Laktoferriini auttaa rautaa jakautumaan oikein elimistössä.
Laktoferriini vahvistaa kehon luontaisia puolustusmekanismeja. Se ravitsee ihoa sisältä päin ja sopii siten erittäin hyvin ongelmaiholle edistämään ihon hyvinvointia. Laktoferriini on ravitsemuksellinen tuki sekä nuorten että aikuisten finneihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin, ihon punoitukseen ja rasvoittumiseen.
C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina ja suojaa soluja hapettumiselta. C-vitamiini voi palauttaa myös E-vitamiinille sen antioksidatiivisen tehon, jolloin se voi jälleen neutraloida happiradikaaleja.
C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa.