Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

LIVING MULTINUTRIENT COMPLEX (100 kaps) TerraNova

Living multinutrient complex tn
39,90€
  • 643,55€/kg
  • Pakkauskoko: 62g
kpl 

Tuotekuvaus

Terranova Living Multinutrient Complex 100 kaps.
Terranova Living Multinutrient Complex on huippulaadukas monivitamiiniravintolisä sinulle, jolle vain paras kelpaa. Se sisältää vitamiinien lisäksi myös kaikkia välttämättömiä hivenaineita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä, kuparia, kromia, rautaa ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa.
Magnifood Complexin yrttien, kasvien ja marjojen tehoaineet yhdistettynä vitamiineihin ja hivenaineisiin tehostaa vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä ja toimintaa elimistössä. Suurin osa Magnifoodin ainesosista ovat luomulaatuisia ja PhytoFRESH-tuorepakastekuivaus takaa sen, että kaikki kasvien ravintoaineet ovat tallessa.
Suunnitteletko raskautta, oletko jo raskaana tai imetätkö? Siinä tapauksessa suosittelemme Terranova Prenatal Multivitamin, joka on varta vasten suunniteltu raskausaikaa tukemaan.
Annostus: 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
Ohranoras – Ohranoras sisältää runsaasti klorofylliä ja karotenoidipigmenttejä, hyvin sulavia proteiineja (noin 30 %), kuituja, vitamiineja, hivenaineita ja useita tärkeitä entsyymejä kuten SOD:tä.
Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.
Tyrnin marja ja lehti – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle.
Acaimarja – Acain ORAC-indeksi (kyky kaapata vapaita happiradikaaleja) on huomattavasti korkeampi kuin monilla muilla marjoilla. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, antosyaniini-flavonoideja, koentsyymi Q10 ja lukuisia muita antioksidantteja. Acaimarjassa on myös suuria määriä kuituja ja rasvahappoja.
Sinimailanen – Sinimailanen sisältää klorofylliä ja karotenoideja, vitamiineja (erityisesti K-vitamiinia), hivenaineita, kuituja, proteiineja, isoflavoneja ja steroleja.
Voikukan lehti – Voikukan lehti on yksi ravintorikkaimpia kasveja luonnossa. Se sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja lukuisia terveydelle hyödyllisiä fytoravinteita. Se tukee erityisesti maksan terveyttä ja myrkkyjen poistoa (detox).
Nokkosen lehti – Nokkonen on erinomainen vitamiinien ja hivenaineiden lähde. Se sisältää erityisesti kalsiumia, magnesiumia, booria ja rautaa.
Kurkumajuuri – Kurkuma sisältää runsaasti erilaisia mikroravinteita. Kurkuman sisältämät kurkuminoidit ovat tehokkaita antioksidantteja, anti-inflammatorisia ja maksan toimintaa tukevia aineita.
Vehnänorasmehu – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
Vihreä teelehti – Vihreän teen tiedetään sisältävän runsaasti mangaania, mutta erityisen tunnettu vihreä tee on siitä, että se sisältää antioksidatiivisia polyfenoleja.
Vesikrassi – Vesikrassi sisältää erityisesti karotenoideja, flavonoideja, glukosinolaatteja (jotka muutetaan isotiosyanaateiksi), beettakaroteenia, C-vitamiinia, foolihappoa, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.
Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien lähde.
Granaattiomenan siemen – Hedelmä sisältää erityisen paljon antioksidanttiyhdisteitä, kuten punikalagiineja, antosyanosideja, katekiineja ja karotenoideja, joilla on erityisen korkea ORAC-indeksi.
Karhunvatukka – Karhunvatukan ORAC-indeksi on erityisen korkea. Se sisältää runsaasti antosyaniini flavonoideja ja lisäksi tärkeitä karotenoideja (kseaksantiini, luteiini, betakaroteeni ja kryptoksantiini).
Mustavadelma – Mustavadelman marjojen ORAC-indeksi on erittäin korkea. Sen sisältämät antioksidanttiflavonoidit ja karotenoidit ovat erityisen tehokkaita. Marjoissa on runsaasti luteiinia ja alfa-karoteenia.

Ravintosisältö, 3 kapselia:
MAGNIFOOD COMPLEX
900 mg
Spirulina
200 mg
Ohranorasjauhe
150 mg
Stabiloitu riisinlese
100 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu)
50 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu)
50 mg
Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu)
50 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)
50 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)
50 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakstekuivattu)
25 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu)
25 mg
Vihreä teelehti
25 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu)
25 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu)
25 mg
Granaattiomenan siemen
25 mg
Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu)
25 mg
Mustavadelma (tuorepakastekuivattu)
25 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti)
250 mg
E-vitamiini(d-alfa tokoferolisukkinaatti)
101 mg
Kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti)
50 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti)
25 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)
25 mg
B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti)
25 mg
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti)
20 mg
B2-vitamini (riboflaviini)
20 mg
B3-vitamiini (nikotiiniamidi)
20 mg
Inositoli
15 mg
Koliini (bitartraatti)
15 mg
Sitrusbioflavonoideja
15 mg
Sinkki (askorbaatti)
10 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani
5,5 mg
Luonnon betakaroteeni
4 mg
Alfalipoiinihappo
2 mg
Mangaani (bisglysinaatti)
1,5 mg
Rauta (bisglysinaatti)
1,5 mg
Kupari (glukonaatti)
1,25 mg
Boori (natriumboraatti)
1 mg
Luteiini
1 mg
Lykopeeni (tomaatti)
1 mg
A-vitamiini (palmitaatti)
751 µg
Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti)
200 µg
Jodi (kaliumjodidi)
150 µg
Biotiini
100 µg
Kromi (pikolinaatti)
50 µg
Seleeni (selenometioniini)
50 µg
B12-vitamiini (metyylikobalamiini)
50 µg
K1-vitamiini (fytonadioni)
10 µg
D3-vitamiini (Vitashine kasvisperäinen kolekalsiferoli)
5 µg