Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM COMPLEX PREMIUM (120kaps) Biomed

Biomed premium magnesium complex 120kaps
17,70€ 19,90€
  • 142,74€/kg
  • Pakkauskoko: 124g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Täyden spektrin magnesiumvalmiste, johon on tarkoin valikoitu parhaiten imeytyvät magnesiumin muodot! Mukana huippulaatuista magnesiumbisglysinaattia, magnesiumtauraattia sekä magnesiumaskorbaattia + Concentrace®-hivenainekompleksi, joka sisältää magnesiumin lisäksi yli 70 ionista (aktiivista) muuta kivennäis- ja hivenainetta. Ei lisä- eikä täyteaineita – todellinen clean label magnesium. Kokonaisuuden kruunaavat magnesiumin imeytymistä optimoivat aktiivinen B6-vitamiini ja C-vitamiini. Pakkauskoko: 120 kaps. Ravintolisä. Tuote sopii kasvissyöjille eikä se sisällä mitään yleisiä allergeeneja.

Ainesosat:

Biomed magnesiumkompleksi™ (magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti, magnesiumaskorbaatti, Concentrace®
-hivenainekompleksi, B6-vitamiini [pyridoksaali-5-fosfaatti])(muu kuin EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Suositeltava vuorokausiannos:

1-4 kapselia päivässä

Suositeltava vuorokausiannos 1-4 kapselia sisältää:

Biomed Magnesium Complex 920 mg – 3680 mg, josta
magnesiumia 97 mg (26%*) – 388 mg (104%*)
Aktiivinen B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti) 270 μg (19%*) – 1080 μg (75%*)
C-vitamiini (magnesiumaskorbaatista) 30 mg (38%*) – 120 mg (150%*)
* =% päivän saantisuosituksesta
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin, joka ei ole syötäväksi tarkoitettu.

Magnesium preparat

Kosttillskott 120 kaps. / 124 g

Ingredienser:

Biomed magnesiumkomplex™ (magnesiumbisglycinat, magnesiumtaurat, magnesiumaskorbat, Concentrace®
-spårämneskomplex, B6-vitamin [pyridoxal-5-fosfat])(Utanför EU), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
Rekommenderad daglig dos: 1-4 kapslar om dagen
Rekommenderad daglig dos av 1-4 kapslar innehåller:
Biomed Magnesium Complex 920 mg – 3680 mg
varav magnesium 97 mg (26%*) – 388 mg (104%*)
Aktivt B6-vitamin (pyridoxal-5-fosfat) 270 μg (19%*) – 1080 μg (77%*)
C-vitamin (från magnesiumaskorbat) 30 mg** (38%*) – 120 mg (150%*)
* av det rekommenderade dagliga intaget
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC

Lisätietoa:

Täysin luontainen (täyden spektrin eristämätön) osa magnesiumista on peräisin Concentrace® -hivenainekompleksista, joka sisältää magnesiumin lisäksi yli 70 ionista (aktiivista) muuta kivennäis- ja hivenainetta – juuri oikeaoppisessa luonnollisessa suhteessa toisiinsa nähden.
Mukana lisäksi huippulaatuista magnesiumbisglysinaattia, magnesiumtauraattia sekä magnesiumaskorbaattia. Imeytymistä edelleen optimoimassa jo valmiiksi aktiivinen B6-vitamiini* (P-5-P) sekä pieni määrä magnesiumaskorbaatista peräisin olevaa C-vitamiinia**.
Kehitetty ja valmistettu Suomessa yhteistyössä johtavien lääkäreiden sekä terveystuotealan huippuammattilaisten toimesta.

Tarkoin harkitun koostumuksensa ansiosta tuotteen imeytyminen ja hyötykäyttö kehossa on täysin omalla tasollaan. Tuote on samaan aikaan erittäin tehokas, mutta siitä huolimatta se sopii myöskin herkemmille ja heille, keille tavanomaiset magnesiumvalmisteet eivät sovi. Erittäin vatsaystävällinen magnesium!
* B6-vitamiini auttaa magnesiumin aineenvaihdunnassa ja on välttämätön monien magnesiumista riippuvaisten entsyymireaktioiden kannalta. B6-vitamiini osallistuu esimerkiksi magnesiumin avulla tapahtuvaan proteiinien ja aminohappojen aineenvaihduntaan. Lisäksi B6-vitamiini auttaa säilyttämään magnesiumin oikeaoppisen tasapainon elimistössä. B6-vitamiini osallistuu myös oleellisesti muun muassa optimaaliseen välittäjäainetuotantoon.
** C-vitamiini edistää magnesiumin imeytymistä ja parantaa sen saatavuutta kehon soluille, mikä tekee siitä hyödyllisen magnesiumin toiminnan tukemisessa.
Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, lihasten normaalia toimintaa, normaalia proteiinisynteesiä, normaaleja psykologisia toimintoja, luuston pysymistä normaalina ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Magnesium-puskuroitu C-vitamiini on vatsaystävällistä ja rauhallisemmin imeytyvää C-vitamiinia. C-vitamiinin rooli on tärkeä etenkin terveenä pysymisessä. C-vitamiini auttaa pitämään immuunipuolustuksen kunnossa!
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, solujen suojaamista vapaiden radikaalien vaurioilta, väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä, energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, luiden, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa.
B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti) auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaalia kysteiinin synteesiä, edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa,
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää normaaleja psykologisia toimintoja, edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Fullspektrum magnesiumtillskott med naturligt magnesium, de bäst absorberande magnesiumkelaterna, Concentrace®-spårämneskomplex och förstärkare som optimerar användningen av magnesium: redan aktiverat B6-vitamin och C-vitamin.
Biomed Premium Magnesium Complex är ett modernt fullspektrum magnesiumtillskott som innehåller både helt naturligt magnesium + över 70 andra joniska mineraler och spårämnen. Dessutom innehåller produkten effektivt absorberande magnesiumkelater samt aktivt B6-vitamin och C-vitamin.