Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM JOINT KIPUSUIHKE NIVELILLE (100 ml) Nordic Health

Magnesium oil joint
16,90€
  • 169,00€/l
  • Pakkauskoko: 100ml
kpl 

Tuotekuvaus

Nivel magnesiumihosuihke. Tehokas nivelille - lihaksille - jänteille. SUURSUOSIKKI!
Testiryhmä testasi - 100% käyttäjistä suosittelisi ystävilleen. Magnesium, joka tehoaa nopeasti! Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle! Magnesium, joka sopii myös huippu-urheilijoille.

Magnesiumihosuihke sisältää luonnollista, maailman puhtainta ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Maailman puhtaimman luonnollisen magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. Pakkaus:100 ml. Pullosta saat:800 suihkausta.

Käyttöohje

Aluksi voit käyttää magnesiumia isommalla annoksella 10-20 suihkaisua 3 kertaa päivässä, ja kun magnesium alkaa vaikuttaa, voit pienentää määrää 5-10 suihkaisuun 2 kertaa päivässä. Hiero magnesium aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle, mielellään puhtaalle iholle.
Suosittelemme magnesiumihosuihketta päivittäiseen käyttöön.
Huomioithan, että mineraalipitoisen magnesiumsuihkeen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Huom!

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että harvoissa tapauksissa se saattaa aiheuttaa alkuun ihon kihelmöintiä. Magnesiumin käyttövinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä magnesiumihosuihketta yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä kuitenkaan käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Magnesiumin virallinen saantisuositus

Saantisuositus lapsille on iän mukainen:
6-11 kk 80 mg/vrk
1-2 v:lle 85 mg/vrk
2-5 v:lle 120 mg/vrk
6-9 v:lle 200 mg/vrk
10-13 v:lle 280 mg/vrk.
Naisten suositusannos on 280 mg/vrk ja miesten saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.

Ainesosat

Water, Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate), glucosamine sulphate 2KCL (from fish and crustaceans), menthol flavouring natural, wintergreen essential oil, emulsifier; polysorbate 20.
(255,00€/l)