Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM SLEEP VOIDE UNI (180ml) Nordic Health

Magnesium voide nh large
16,90€
  • 93,89€/l
  • Pakkauskoko: 180ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Uni Magnesiumvoide. Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni Magnesiumvoide!
Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni magnesiumvoiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Erinomainen myös vatsa-ja suolisto kramppeihin sekä levottomiin jalkoihin.
Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla. Ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana.

Magnesium on luonnollinen relaksantti, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua.

Käyttö:

Hiero Nordic Health Uni magnesiumvoide puhtaalle, kuivalle iholle n. 30min. ennen nukkumaan menoa. Voit käyttää koko keholle. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen.
Yksi teelusikka sisältää 150mg 100% luonnollista magnesiumia.

Ainesosat:

Aqua (water), magnesium chloride, dicaprylyl ether, dicaprylylcarbonate, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glycerin, benzylalcohol, cera alba (beeswax), phenoxyethanol, lavandula angustifolia (lavender) oil, tocopheryl acetate, anthemis nobilis (chamomile) fl ower oil, linalool, limonene.

Kliininen tutkimus: Watkins, K and Josling, PD – The Nutrition Practitioner, Spring 2010