Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MENOPAUSE COMPLEX vaihdevuodet (60 kaps) Wild Nutrition

Botanical menopause complex 60 cf large
29,90€ 34,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Food-Grown® Menopause Complex on ammattitaidolla kehitetty valmiste tukemaan luonnollisia muutoksia vaihdevuosien aikana. Huolella valittuja kasviuutteita on perinteisesti käytetty tukemaan sekä fysiologisia että tunne-elämään liittyviä muutoksia jotka ovat yleisiä siirryttäessä pre-menopaussista post-menopaussiin. Tuotteet eivät sisällä soijaa tai soijajohdannaisia.

Sisältää

Magnesium puhdistetusta merivedestä; Dong Quai-uute (kiinankarhunputki/Angelica sinensis), luomu alfalfa-jauhe (Medicago sativa), luomu maustekurkumajauhe (Curcuma longa), vihreä tee -jauhe (Camellia sinensis), luomu voikukanjuurijauhe (Taraxacum officinale), luomu pyhä basilika- jauhe (Ocimum sanctum). Kasviskapseli (selluloosa).

Käyttöohje   

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö   2 KAPS. SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

Magnesium 40 mg 11%
Don Quai-uute 200 mg *
Luomu ashwagandha-jauhe 200mg *
LuomuAlfalfa 50 mg *
Luomukurkuma 50 mg *
Vihreä Teejauhe 50 mg
Luomumaarianohdakejauhe 100mg *
*VSV ei määritelty
Pääasialliset hyödyt:
• Ashwaganda naisen elämän muutoksiin ja vaihteluihin
• Magnesium elämän haasteita helpottamaan
• Vihreä tee toimii yksilöllisenä suojana

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.