Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MENOWELL 45+ (60tabl) Hankintatukku

Hankintatukku menowell 45 plus 60tabl
15,50€
  • 246,03€/kg
  • Pakkauskoko: 63g
kpl 

Tuotekuvaus

Tribulus terrestris-pellavauute-soijaisoflavoni-kalsium-D-vitamiinitabletit. Ravintolisä.   Tasapainottaa elimistöäluonnollisesti. Kolme luonnon tehoainetta: Tribulus terrestris -uute, pellavauute ja soijaisoflavonit. Mukana kalsium ja D-vitamiini luuston hyväksi. Laktoositon, hiivaton, ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Kalsiumkarbonaatti, Makeutusaine ksylitoli, Tribulus terrestris –uute, Pellavansiemenen kuoriuute, Paakkuuntumisenestoaineet silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Soijaisoflavonivalmiste, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Lakritsiaromi, Kolekalsiferoli

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1-2 tabl. sisältää:
Tribulus terrestris –uutetta 125–250 mg, jossa
protodioskiineja 12,5–25 mg
Pellavansiemenen kuoriuutetta 75–150 mg, jossa
lignaaneja 15–30 mg
Soijaisoflavonivalmistetta 25–50 mg, jossa
soijaisoflavoneja 10–20 mg
Kalsiumia 200–400 mg (25-50 %)*
D3-vitamiinia 2,5–5 µg (50-100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti 1 – 2 kertaa päivässä. Ei raskaana oleville, imettäville eikä jos sairastaa tai on sairastanut syöpää. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Pakkauskoko

60 tabl./59 g

Fysiologiset vaikutukset

Menowell® 45+ sisältää kolmea keski-ikäisen naisen jokapäiväistä elämää tasapainottavaa ja helpottavaa kasviperäistä vaikuttavaa ainetta, joiden avulla kuukaudet ja vuodet kuluvat tasaisemmin.
Tribulus terrestris -uute edistää aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin tuotantoa, mikä vaikuttaa lisämunuaisen kuoren testosteronieritykseen ja lisää viriliteettiä.
Pellavauutteen lignaaneista muodostuvat yhdisteet tasapainottavat hormonitoimintoja.
Soijan isoflavonien hyöty naisille on tunnettu jo pitkään.
Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina ja edistävät lihasten normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja veren normaalia kalsiumtasoa sekä vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä.