Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MUSHROOM SYNERGY luomu (50kpl) Terranova

Mushroom synergy 50kaps tn
33,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Full Spectrum Mushroom Synergy (luomu). LAAJAKIRJOINEN SIENIYHDISTELMÄ.Ravintolisä.
Terranova Full Spectrum Mushroom Synergy Complex on palkittu sekoitus terapeuttisia, adaptogeenisia sieniä. Tuote sisältää reishi-, cordyceps-, Royal Sun Agaricus-, maitake- ja siitakesieniä sekä pakurikääpää niiden eri kehitysvaiheista. tarjoten monipuolisesti eri kasvuvaiheille ominaisia vaikuttavia aineita hyvinvointisi tueksi.
Tuotteen sienet on kasvatettu luomulaatuisessa tapioca-jauheessa. Sienet sisältävät mm. hyödyllisiä betaglukaaneja. Tuorepakastekuivaus on säilyttänyt sienien arvokkaat ravinteet ja vaikuttavat aineet koskemattomina. Inkivääri tehostaa sienen hyödyllisten biokemiallisten yhdisteiden hyödynnettävyyttä ja imeytymistä kehossa.
EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Annostus:

1-4 kapselia päivässä.

Ainesosat:

phytoFRESH COMPLEX 625 mg
Reishi-sieni (Ganoderma Lucidum) (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
Cordyceps-sieni (Cordyceps Sinensis) (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
Maitake-sieni (Grifola Frondosa)(luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Siitake-sieni (Lentinula Edodes) (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Chaga-sieni (Inonotus ObIiquus)(luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Royal Sun Agaricus -sieni (Agaracus blazei) (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Inkiväärinjuuri (Ziniber Officinale) (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Lisätietoa Terranova Mushroom Synergy ainesosista

Reishisieni eli lakkakääpä on yksi vanhimmista sienistä, jota on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa.
Cordyceps- sientä eli kiinanloisikkaa voidaan käytettää sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan jaksamista esim. stressin tai urheilun aikana.
Maitake sisältää terveydelle tärkeitä betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla voi olla terveyttä tukevia vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaaneja on tutkittu tähän asti kaikkein eniten.
Shiitakesienen mahdolliset terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä. Myös sienen sisältämää eritadeiinia on tutkittu mahdollisista vaikutuksista terveyteen.
Inkivääri tukee verenkiertoa, tukee ruuansulatusta sekä ravinteiden kulkua elimistössä. Sillä voi olla myös kipuja ja pahoinvointia lievittäviä ominaisuuksia.