Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

NIVELE kollageeni + glukosamiini + c-vit (60 kpl) Via Naturale

Nivele
13,70€ 16,90€
  • 177,92€/kg
  • Pakkauskoko: 77g
kpl 

Tuotekuvaus

Nivele on vahva ja monipuolinen ravintolisä, joka sisältää kasviperäistä glukosamiinia, kalakollageenia ja C-vitamiinia. Purutabletti, joka edistää liikuntaelinten luonnollista joustoa ja varmuutta.

Suositeltava vuorokausiannos:

2 tablettia, joka sisältää
Glukosamiinihydrokloridi (kasviperäinen)   1100 mg
Kalakollageeni                        800 mg
C-vitamiini                            60 mg (75 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia. Sisältää kalaa. Tabletit niellään runsaan veden kera tai voidaan myös pureskella.
 
Glukosamiinia (aminomonosakkaridi) on luonnostaan nivelissä, nivelnesteessä, rustoissa, jänteissä ja sidekudoksessa esiintyvä rakenneosa, jonka määrä vähenee iän myötä.
Kollageeni on luiden, rustojen, jänteiden ja ihon yleisimpiä rakenneproteiineja. Kollageenin muodostuminen vähenee 25-vuotiaana ja loppuu kokonaan jo noin 40 vuoden iässä. Yksi ihon ikääntymisen syistä on kollageenin puute, mikä näkyy ihon veltostumisena, ryppyinä ja juonteina sekä pigmenttiläiskinä.
Monipuolinen C-vitamiini edistää kudoskollageenin muodostumista rustojen, luuston ja ihon normaalia toimintaa varten. Se toimii myös antioksidanttina eli suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta.