Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OLUTHIIVA Rikas B-vitamiini hiutale (110g) Bertil´s

Oluthiiva hiutale 110g vr large
5,50€
  • 50,00€/kg
  • Pakkauskoko: 110g
kpl 

Tuotekuvaus

Luonnollinen ja maukas B-vitamiinilähde. Rikas Oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta. Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappo. Se on lisäksi hyvä proteiinien ja sinkin lähde.
Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä. Käy myös lemmikeille. Ei sisällä sokeria, gluteenia, väriaineita eikä eläinperäisiä aineosia.

Tuotteen ainesosat:

100 % oluthiivahiutale

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:

Ravintoarvo   4 g (1 rkl)   
Energiaa   15,6 kcal   
Rasvaa   0,2 g   
Hiilihydraatteja, josta   1,5 g   
- ravintokuitua   0,9 g   
Proteiinia   2,0 g   
B-vitamiineja:      
- B1   1,8 mg   164 %*
- B2   0,7 mg   50 %*
- B3   13,6 mg   85 %*
- B5   5,6 mg   93 %*
- B6   1,4 mg   100 %*
- B7   7,8 mcg   16 %*
- B12   1,8 mcg   72 %*
- foolihappoa   176 mcg   88 %*
Hivenaineet:      
- magnesium   5,2 mg   1,4 %*
- kalsium   3,7 mg   0,5 %*
- sinkki   4,8 mg   48 %*
- rauta   0,2 mg   1,4 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta

Annostusohje:

4 g (1 ruokalusikallinen) päivässä.
Nauti hiivahiutaleet sellaisenaan tai viilin, jogurtin, puuron tai esim. salaatin joukkoon ripoteltuna. Sopii myös piristävän smoothien valmistukseen.
Hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja arominvahventeeksi keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää hiivahiutaleet lämpimiin ruokiin vasta hetkeä ennen ruokailua, jolloin niiden ravintoarvo säilyy parhaiten. Vältä voimakasta kuumennusta.
Rikas Oluthiiva sopii luonnolliseksi B-vitamiinien lähteeksi myös lemmikeille.

Annostus koirille:

pienet koirat (<10 kg); 1 rkl / vrk
suuret koirat (>10 kg); 2 rkl / vrk

Käyttörajoitukset:

Rikas Oluthiiva ei sisällä hiivaongelmien yleisintä aiheuttajaa, Candida albicans -hiivaa. Hiivahiutaleet on käsitelty siten, että ne eivät ala kasvaa ruuansulatuskanavassa.
Kaiken varmuuden vuoksi Rikas Oluthiiva -oluthiivahiutaleita ei kuitenkaan suositella nautittavaksi akuuttien hiivaongelmien aikana.

säilytys:

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Käyttötarkoitus:

Erityisen rikas luonnollisten B-vitamiinien lähde
Runsaasti arvokasta proteiinia
Piristeeksi päivään
Kasvisruokavalion täydentämiseen
Toimii myös luonnollisena aromivahventeena ruuanlaitossa
Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon.

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Rikas Oluthiivahiutaleiden sisältämä
B1-vitamiini (tiamiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa.
B2-vitamiini (riboflaviini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina, punasolujen pysymistä normaalina, näön pysymistä normaalina, raudan aineenvaihduntaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
B3-vitamiini (niasiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B5-vitamiini (pantoteenihappo) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, D-vitamiinin synteesiä, henkistä suorituskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B6-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, kysteiinin synteesiä, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä, hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B7-vitamiini (biotiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa,
hermoston toimintaa, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa,
psykologisia toimintoja sekä hiusten, limakalvojen ja ihon pysymistä
normaalina.
B12-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Foolihappo edistää normaalia: raskauden aikaista kudosten kasvua, aminohapposynteesiä, veren muodostumista, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Sinkin terveysvaikutukset löytyvät kohdasta Kelasin Sinkki.