Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-7 PREMIUM (120 kpl) TUPLATYRNIÖLJY Puhdas+

Puhdas plus omega 7 tuplatyrnioljy 60kpl
27,50€ 34,50€
  • 312,50€/kg
  • Pakkauskoko: 88g
kpl 

Tuotekuvaus

Puhdas+ Premium Omega-7 on vahva ja puhdas tuplatyrnivalmiste, joka sisältää tyrniöljyn arvokkaat ainesosat sekä siemenistä että hedelmästä. Puhdas+ Premium Omega-7 on tuotettu hellävaraisella hiilidioksiuutolla, joka takaa puhtaan ja laadullisesti parhaan tyrniöljyn 100 % luonnollisessa muodossa. Tuote ei sisällä karrageenia, väriaineita eikä nauta/sikaliivatetta.

Käyttöohje

Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.
SV: För vuxna 2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Ainesosat

Tyrnimarjaöljy (hedelmälihasta ja siemenistä), kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), sakeuttamisaine (piidioksidi), d-alfa-tokoferoli, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.
SV: havtornsolja (fruktkött och frön), fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glyserol), förtjockningsmedel (kiseldioxid), d-alfa-tokoferol, D-biotin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.

Ravintosisältö / näringsinnehåll: 2 kapselia/kapslar

Tyrniöljyä / havtornsolja 1000 mg
josta omega-7 rasvahappoja/varav omega-7 fettsyror 400 mg
Biotiini / biotin 200 μg (*400 %)
E-vitamiini / E-vitamin 20 mg (*167 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget

Lisätietoja

Tämä Puhdas+ tuote on korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.