Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PQQ VITACELL (60tabl) Hankintatukku

Pqq vitacell ht large
22,50€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Pyrrolokinoliinikinonitabletti. Ravintolisä. Monivaikutteinen MGCPQQ® 10 mg.    Aivoterveydelle: Suojaa, stimuloi ja energisoi. Aktivoi aivosi – stimuloi aivoja.    Muisti, keskittyminen, aivotoiminta. Aineenvaihdunnalle: Metabolista oireyhtymää vastaan. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine E 460, Maissitärkkelys, MGCPQQ® pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 1 – 2 tabl. sisältää:

MGCPQQ® pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuolaa 10 – 20 mg

Annostus

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
Pakkauskoko
60 tabl. / 15 g

Fysiologiset vaikutukset

   PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on vesiliukoinen yhdiste, joka löydettiin mikrobeista vuonna 1979. Ihminen ei pysty tuottamaan sitä ja vaikka suolistomikrobit tuottavat sitä pieniä määriä, pääosa on saatava ravinnosta. Persilja, kiivi, vihreä paprika, papaija ja tofu ovat hyviä PQQ:n lähteitä.
   PQQ tukee mitokondrioiden toimintaa. Mitokondriot vastaavat solujen energia-aineenvaihdunnasta eli soluhengityksestä. PQQ vaikuttaa solujen kasvuun, kehitykseen, erilaistumiseen ja elinikään. Vaikutus kohdistuu erityisesti aivojen terveyteen, mutta myös koko elimistön aineenvaihduntaan.
   PQQ aktivoi AMP-kinaasia, joka on elimistömme entsyymijärjestelmä ja tärkeä solujemme energiantuotannon ja aineenvaihdunnan säätelijä.
   Vitacell® PQQ -valmisteen vaikuttavan aineen MGCPQQ®:n valmistaa japanilainen Mitsubishi Gas Chemical Company. MGCPQQ® on vesiliukoinen yhdiste, joka tuotetaan fermentoimalla Hyphomicrobium denitrificans kantaa CK-275. MGCPQQ® on saanut uuselintarvikestatuksen EU:ssa 10.8.2018. Se on ainoa PQQ, jolla on uuselintarvikestatus. Maksimiannostus vuorokaudessa on 20 mg.