Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PREGNANCY + NEW MOTHER SUPPORT MULTI raskaus (90kaps) Wild Nutrition

Wild nutrition pregnancy new mother90
36,50€ 39,50€
  • 553,03€/kg
  • Pakkauskoko: 66g
kpl 

Tuotekuvaus

Food-Grown® menetelmällä valmistettu. 100% luonnollinen ravintolisä raskausajalle.    Sisältää vitamiineja ja mineraaleja. Tukea raskauden ja imetyksen ajalle.

Ainesosat:

Kalsium Lithothamnium-jauheesta (punainen levä), magnesium puhdistetusta merivedestä, ravinnevahvistetusta hiivasta rauta, seleeni, foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa), boori, niasiini, koentsyymi Q10, inositoli, koliini, mangaani, riboflaviini, GTF-kromi, biotiini, B6- ja B12-vitamiini, B12-vitamiini, bioflavonoidi, molybdeeni, tiamiini, jodi, K1- ja D3-vitamiini, mineraalivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta sinkki, pantoteenihappo ja kupari, sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, E-vitamiini keltaisesta herneestä, alfalipoiinihappo, kuumakäsitelty tumma riisijauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä:

apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisälllä elävää hiivaa.

Käyttöohje:

3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Suunniteltu raskaana oleville sekä imettäville äideille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

Säilytys:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö:
Ainesosa Per annos % VSV*
Beetakaroteeni 1 mg -
D3-vitamiini 10 µg 200
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42
C-vitamiini 30 mg 38
K-vitamiini 20 µg 27
B1-vitamiini 1,5 mg 136
B2-vitamiini 1,5 mg 107
Niasiini 10 mg 64
B6-vitamiini 2 mg 143
Foolihappo 400 µg 200
B12-vitamiini 40 µg 1600
Biotiini 50 µg 100
Pantoteenihappo 5 mg 83
Kalsium 200 mg 25
Rauta 10 mg 71
Magnesium 200 mg 53
Sinkki 15 mg 150
Kupari 250 µg 25
Mangaani 1 mg 50
Seleeni 50 µg 91
GTF-kromi 30 µg 75
Molybdeeni 20 µg 40
Jodi 50 µg 33
Boori 0,5 mg -
Koliini 5 mg -
Inositoli 5 mg -
Alfalipoiinihappo 20 mg -
Bioflavonoidit 3 mg -
Koentsyymi Q10 0,8 mg -
3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
* %VSV - = ei määritelty

Lisätiedot:

Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Support on erityisesti raskaana oleville naisille kehitetty Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja sekä täysravintoa sisältävä monivitamiinivalmiste.
Äidille ja vauvalle kattava vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmä tukee sinua koko raskauden aikana. Suunniteltu helpottamaan pahoinvointia, palauttamaan energiaa, tasapainottamaan hormoneja ja tervettä kehitystä vauvallesi. Tämä on myös synnytyksen jälkeinen monivitamiini, joka auttaa sinua toipumaan synnytyksestä, tuntemaan olosi vahvaksi uutena äitinä ja pitämään ravintovarastot täytenä imetyksen aikana.
Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Support monivitamiini raskausajalle tarjoaa suositellun päivittäisen annoksen välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tarvitaan koko raskauden ja imetyksen ajan.

Vältä yleisiä raskausoireita
Sisältää B6-vitamiinia tasapainottamaan hormoneja ja tukemaan pahoinvoinnin oireita sekä kromia verensokerin vaihteluiden hallintaan.
Terve sikiön kehitys
Edistää tervettä sikiön aivojen ja silmien kehitystä sekä kognitiivista kehitystä.
Vähentää väsymystä
Palauttaa energiatasot ja taistelee väsymystä vastaan energisoivien B-vitamiinien, C-vitamiinin ja magnesiumin avulla.

Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Support sopii hyvin myös imetyksen ajaksi. Imetyksen tueksi suositellaan myös Food-Grown® Breast-Feeding Complexia.
Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät
Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.