Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

R-LIPOIINIHAPPO 150 mg (aktiivinen alfalipoiinihappo) (60 kaps) Biomed

R lipoiinihappo biomed
29,80€ 36,70€
kpl 

Tuotekuvaus

Biomedin biologisesti aktiivinen R-Lipoiinihappo, tehokkain alfalipoiinihapon muoto.
Alfalipoiinihapossa on kaksi muotoa: R-lipoiinihappo (R-ALA) ja S-lipoiinihappo (S-ALA). Luonnollinen R-muoto on moninkertaisesti tehokkaampi kuin S-muoto. Viime vuosikymmeninä on ravintolisissä käytetty yleisimmin R- ja S-isomeerin sekoitusta, jossa on vain 50% luonnollista, tehokasta R-muotoa.

Alfalipoiinihappo on monipuoliseksi antioksidantiksi osoittautunut aine, jota kutsutaan englanniksi Alpha lipoic acid (ALA). Se tunnetaan myös nimellä tioktiinihappo (Thioctic acid). Se on tunnettu jo 1930-luvulla ”perunan kasvutekijänä”. Se eristettiin vuonna 1957, mutta vasta 1990-luvun lopusta lähtien se on tullut tunnetuksi myös ravintolisänä.

Alfalipoiinihappo on elimistölle elintärkeä D-vitamiinin kaltainen aine. Elimistö muodostaa sitä jonkin verran, mutta iän myötä, juuri silloin kuin sitä eniten tarvittaisiin, tämänkin aineen muodostus heikkenee.
Alfalipoiinihappoa tarvitaan solujen energian tuotannossa. Kasveissa joiden lehdissä on mitokondrioita on myös alfalipoiinihappoa: perunat (erikoisesti makea peruna), pinaatti, parsakaali, tomaatit ja porkkanat. Punainen liha (erikoisesti sydänlihas) ja maksa sisältävät runsaasti alfalipoiinihappoa. Jotta elimistön päivittäinen tarve saataisiin ainoastaan ravinnosta, tulisi syödä edellä mainittuja ruokia kilokaupalla päivässä. Lisäravinteilla voidaan tehostaa omaa tuotantoa.

Markkinoiden tehokas uutuus on Biomedin R-Lipoiinihappo-valmiste joka sisältää ainoastaan biologisesti aktiivista R-muotoa. Yhdysvaltalainen tutkija Lester Packer on ollut arvostettu tämän aineen johtava tutkija maailmassa. Hän on todennut, että kroonisten rappeutumissairausten ennaltaehkäisyssä ja hoidossa alfalipoiinihapolla on merkittäviä vaikutuksia.

Annostus:
1 kapseli 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan tai asiantuntijan ohjeen mukaan.

Ravintoaineet/annos (1 kapseli):
150 mg R-lipoiinihappoa
117 mg mikrokiteistä selluloosaa
8 mg rasvahappojen magnesiumsuoloja
5 mg piidioksidia
Kapseli 74 mg (gelatiinia).
Ainesosat

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), R-alfalipoiinihappo, kapseli (gelatiini), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).

Valmistettu Suomessa, kapseloitu matalissa lämpötiloissa aktiivisuuden säilyttämiseksi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä