Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

RAUTATIPAT 7mg (40ml) Biomed

Rautatipat 15ml lasipullo biomed
15,70€ 18,60€
kpl 

Tuotekuvaus

Uusi isompi koko 40ml, toisin kuin kuvassa!
Helppokäyttöiset nestemäiset rautatipat. Orgaaniset rautatipat eivät aiheuta ummetusta ja ovat erittäin vatsaystävälliset. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Helppokäyttöiset nestemäiset rautatipat. Orgaaniset rautatipat eivät aiheuta ummetusta ja ovat erittäin vatsaystävälliset. Sopii henkilöille, jotka ovat herkkiä epäorgaanisille rautavalmisteille tai joilla on nielemisvaikeuksia. Ravintolisä 40ml

Ainesosat:

Rautabisglysinaatti, glyseroli, puhdistettu vesi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, sitruunahappo).

Suositeltava vuorokausiannos (10 tippaa) sisältää:

Rautaa 7 mg (50 % päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Käyttöohjeet:

Nauti tipat kerran päivässä sellaisenaan suoraan kielen alle tai ruuan kanssa.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Järnpreparat

Kosttillskott 15 ml/35 doser

Ingredienser:

Järnbisglycinat, glycerol, renat vatten, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat, citronsyra).
Rekommenderad daglid dos (10 droppar) innehåller: Järn 7 mg (50 % av det dagliga referensintaget).

Bruksanvisning:

Njuta droppar dagligen med vatten tillsammans med mat eller direkt under tungan eller enligt läkares/näringterapeuts anvisningar.
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC.

Lisätietoa

Ei aiheuta ummetusta eikä muita vatsavaivoja!
Miedot mutta tehokkaasti rauta ja ferritiiniarvoja nostavat Biomedin Rautatipat sopivat erittäin hyvin henkilöille, joille tablettien tai kapseleiden nieleminen on hankalaa, kuten lapsille tai vanhuksille, tai ruuansulatus- tai imeytymisongelmista kärsiville.
Sopii hyvin henkilöille, jotka ovat herkkiä epäorgaanisille rautavalmisteille. Pullossa 30 päivän annos.
Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, normaalia hapen kuljetusta kehossa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Kasvikunnan tuotteissa on monia hyviä raudan lähteitä kuten kuivatut hedelmät, erityisesti luumut ja rusinat, linssit ja siemenet sekä nokkonen ja pinaatti.