Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

REVIVOGEN HOITONESTE - 3 kk:n hoito (3 x 60 ml)

Revivogen therapy box large
93,30€ 119,50€
  • 518,33€/l
  • Pakkauskoko: 180ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Päänahan hoitoneste on tämän tuotesarjan kaikkein tärkein osa taistelussa hiustenlähtöä vastaan. Revivogen oli Suomen ensimmäinen anti-DHT® –hoitotuote oheneville hiuksille.Anti-DHT® on Suomessa rekisteröity tavaramerkki. Revivogen MD –hoitoneste sisältää luonnon tehokkaimmat anti-DHT –ainesosat ainutlaatuisena kokonaisuutena juuri oikeissa mittasuhteissa maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Voit lukea tarkemmin tehoaineista TUTKIMUS-sivulta.

Näiden aineiden on todettu tehokkaasti hidastavan hiustenlähtöä, suojaavan hiusta DHT:n vaikutuksilta ja vahvistavan hiuksia. Uudistunut Revivogen MD –hoitoneste on entistä ohuempaa, ja se suihkutetaan päänahkaan helppokäyttöisellä pumppukorkilla.

Tehoaineina mm. linoleenihapot, sahapalmu-uute, betasitosterol, oligomeeriset prosyanidiinit ja sinkki pakattuina liposomeihin, jotka todellakin kuljettavat tehoaineet ihoon. Uusimpana tehoaineena on mm. kofeiini.

Monien ulkoisesti käytettävien hoitotuotteiden teho jää heikoksi jos aineita ei saada kuljetettua ihoon. Revivogen on tässä suhteessa ylivoimainen hoitotuote, koska se todellakin tehoaa imeytymällä hyvin ihoon. Pakkaus sisältää noin kolmen kuukauden hoitonesteet. Yhden kuukauden annos on pienessä 60 ml pullossa. Laatikko sisältää noin kolmen kuukauden annoksen.

Vahva tieteellinen perusta kaljuuntumisen estämisessä.
Kliinisesti tutkittu tuote, tutkimuksissa 88% käyttäjistä saavuttivat huomattavia tuloksia.

Turvallinen ja tehokas sekä miehille että naisille.
Hiustenlähtö hidastuu ja uusien hiusten kasvu alkaa 90 päivän aikana.
Hiustenlähdön aikaisissa vaiheissa saadaan nopeiten tuloksia
Voit palauttaa hiuksien ulkonäön vastaamaan vuosia aikaisempaa tilannetta

KÄYTTÖOHJE:

Kampaa hiuksia ohenevalta alueelta taakse. Suihkuta ensin 1-2 suihkautusta hoitonestettä oheneviin kohtiin ja hiero päänahkaan puhtailla sormilla (pese kädet ennen hieromista).
Laajemmalle alueelle voit käyttää 10-20 suihkautusta ainetta. Hoitoneste jätetään päänahkaan esim. yön yli tai vähintään 3 tunnin ajaksi, jolloin aine ehtii imeytyä. Hoitonestettä käytetään kerran päivässä säännöllisesti.
Pitkäaikainen käyttö on tärkeää tulosten saavuttamiseksi. Maksimaaliset tulokset saavutetaan yleensä noin 1,5-2-vuoden kuluessa, jonka jälkeen käyttöä voidaan harventaa muutamaan kertaan viikossa.
Revivogen päänahan hoitoneste on sarjan tärkein hoitotuote taistelussa kaljuuntumista vastaan.
Säännöllisellä käytöllä saadaan parhaiten tuloksia

Ainesosat:

Alcohol Denat.
Aqua (Water).
Linolenic Acid (Gamma & Alpha).
Oleic Acid.
Serenoa Serrulata
Ethyl Laurate.
Beta-Sitosterol.
Caffeine.
Vitis Vinifera (Grape Seed) Extract.
Tocopherol.
Zinc Sulfate.
Fragrance (Parfum).
Sodium Metabisulfite.