Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SAFRAN SAHRAMIUUTE (60kaps) Natura Media

Natura media safran 60kaps
26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Safran sisältää uniikkia affron®-sahramiuutetta kasvikapseleissa. Natura Median Safran-kapseleissa käytettävä affron®-sahramiuute saadaan DNA-sertifioiduista, Espanjassa kasvatetuista maustesahramin kukista (Crocus sativus L.). Kasvit kerätään ja luotit erotellaan käsityönä. Tämän jälkeen raaka-aine matkaa lähistöllä sijaitsevaan tuotantolaitokseen, jossa siitä jalostetaan valmista affron®-uutetta. Espanjalaista maustesahramia pidetään yleisesti maailman laadukkaimpana, sillä se kasvaa optimaalisissa olosuhteissa.

Laajalti dokumentoidussa affron®-uutteessa on standardoitu pitoisuus 3,5% Lepticrosalides®-nimistä bioaktiivisten yhdisteiden kokonaisuutta, jotka ovat keskenään synergisiä ja joihin uutteen teho perustuu. Yhdessä kapselissa on 30 mg affron®-uutetta, eli vain yksi kapseli päivässä riittää.

Käyttöohje

1 kapseli päivässä. Kapselin voi nauttia haluamaansa aikaan – joko heti aamusta, päivällä tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Jos otat kapselin illalla, optimaalinen aika ottaa se on 1h ennen nukkumaanmenoa.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sisältää: 1 kaps.

affron® maustesahramin luottiuute 30 mg
- josta Lepticrosalides® -yhdistelmää 1,05 mg
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:

Hampunsiemenproteiini (Suomi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), affron®: maustesahramin (Crocus sativus L.) luottiuute (Espanja), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Lisätietoa:

Sahramiuute, jolla on “sormenjälki”
‍affron®-uute valmistetaan patentoidun AFF®ON-Cool Tech -prosessin avulla, joka hyödyntää matalaa lämpötilaa. Tämä varmistaa aktiivisten biomolekyylien vakioidut pitoisuudet, parhaan säilymisen sekä stabiloi ne. Samaa molekyyliprofiilia ei ole millään muulla sahramiuutteella, joten affron®-uutteella on oma ainutlaatuinen “sormenjälkensä”. Patentoidun teknologian avulla prosessissa kuluu niukasti energiaa, tarvitaan vähemmän prosessointia eikä siinä käytetä minkäänlaisia kemikaaleja.

Tietoa tuotteesta:

Natura Median Safran-kapseleissa sahramiuutteen tasaisen pitoisuuden jokaisessa kapselissa varmistaa 100 % kotimainen hampunsiemenproteiini. Kapselit valmistetaan omassa tuotannossamme Raisiossa.
affron®-uutteen tehoon luottaa jo yli 4 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti! Sahramiuute voi auttaa ylläpitämään positiivista mielialaa sekä tukee henkistä tasapainoa ja rentoutumista.* Emotionaalinen tasapaino, kyky rentoutua ja positiivinen mieliala vaikuttavat lähes kaikkiin elämän osa-alueisiin.‍ 100 % luonnollinen ravintolisä on lempeä apu, joka on helppo ottaa tarvittaessa osaksi päivittäistä rutiinia.
*EFSA:n odotuslistalla on seuraavia maustesahramiin (Crocus sativus L.) liittyviä terveysväitteitä (M-2008-1061 2038):
osallistuu henkiseen tasapainoon
tukee rentoutumista
auttaa positiivisen mielialan ylläpitämisessä.
Tuote on valmistettu Suomessa.
**Perustuu valmistajan myyntidataan