Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SALVIAUUTE (50ml) Frantsila

Frantsila salvia 50ml
11,90€
  • 238,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Tasapainoa vaihdevuosiin, aikuisen naisen elämään. Uutuusuute on valmistettu perinteitä vaalien ja ikiaikaista tietoa hyödyntäen tukemaan aikuisen naisen hyvinvointia erityisesti vaihdevuosina. Tiiviissä muodossa oleva salviauute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi smoothien tai jogurtin joukkoon.
Frantsilan salviat on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan ja uutettu luomualkoholiin. 50 ml / 1.69 fl oz.

Suositeltava vuorokausiannos:

Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta salvian versoa 2604 mg.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Rekommenderad daglig dos:

En pipett (1ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4ml) motsvarar färsk salvia 2604 mg.
Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierande kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Andvändning rekommenderas inte under graviditet eller amning.

Ainesosat:

Etanoli*, vesi, salvian verso*. *Luomua. Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til-%.

Ingredienser:

Etanol*, vatten, salvia skott*. *Ekologisk. Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.