Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SAPPISAIPPUA pala (100g) Sodasan

Aduki sodasan sappisaippua 100g
3,20€
  • 32,00€/kg
  • Pakkauskoko: 100g
kpl 

Tuotekuvaus

Sodasanin sappipalasaippua on luonnollinen tahranpoistaja. Sappisaippuaa käytetään normaalin tahranpoistoaineen tavoin. Sappisaippualla poistat tehokkaasti veri-, rasva- ja proteiinitahroja niin vaatteista kuin kodintekstiileistäkin. Käytettäessä sappisaippuaa tulee sen antaa vaikuttaa tahraan pidempään kuin tavallisen tahranpoistoaineen.

Tiesitkö?

Sappi on emulgaattori, joka tehoaa vain proteiineihin ja rasvoihin. Sappisaippua ei siis ole paras vaihtoehto esimerkiksi hedelmä- ja tärkkelystahroille.

Ainesosat

Kasvipohjainen saippua* (>30%)(anioniset tensidit), vesi (<5%), häränsappi, lehtivihreä, glyseriini*, natriumkloridi, sitruunahappo. *78% ainesosista on luomua

Käyttöohjeet:

Kostuta sappisaippuaa ja hiero huolellisesti tahraan ja anna vaikuttaa. Huuhtele lämpimällä tai kylmällä vedellä. Toista tarvittaessa. Testaa saippuaa ensin pienelle ja huomaamattomalle alueelle.

Valmistusmaa:

Alankomaat

Varoitus:

Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS TUOTETTA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / lääkäriin. JOS TUOTETTA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.